FOTBAL  »  Superliga  »  ASCULTĂ RADIO.GSP.RO!

Radio GSP! Marius Stan îl oftică pe Becali: "Îi lăsăm pe ei să strîngă puncte în Europa, noi profităm"

Marius Stan
Marius Stan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 00:04

Gălăţenii au simţit gustul Ligii Campionilor şi nu se mai satură. Preşedintele Oţelului, Marius Stan, spune că vrea să joace şi în sezoanele viitoare în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa şi a prezentat strategia echipei sale: îi lasă pe ceilalţi să strîngă puncte în Europa şi să crească coeficientul de ţară pentru ca Oţelul să se poată califica direct în grupele Champions League.

Totodată, preşedintele campioanei a dezvăluit că s-au vîndut deja peste 15.000 de tichete pentru primul meci de pe teren propriu din Ligă, cu Benfica.

ASCULTĂ ONLINE RADIO.GSP.RO!

"Cînd ne gîndim că vom juca cu Manchester United şi Benfica uităm de oboseală, de frustrări, de tot. Mă aştept să avem mulţi spectatori la meciurile de pe Naţional Arena, nu numai din Bucureşti sau de la Galaţi. Am primit numeroase cereri de bilete chiar şi din afara graniţelor. S-au vîndut deja vreo 15.000 de bilete, dar aştept să mai vindem cîteva mii pînă la ora meciului cu Benfica", a spus Marius Stan la Radio.GSP.ro

De asemenea, preşedintele Oţelului a dezvăluit că a achitat restanţele financiare către jucători: "Sîntem în deficit bugetar şi am fost nevoiţi să facem un credit. Dar acum am plătit toate salariile restante iar zilele acestea vom plăti şi primele restante"

N-ar fi fost o dramă să pierdem cu Voinţa
Preşedintele gălăţean a vorbit şi despre meciul cîştigat în această seară împotriva Voinţei Sibiu, scor 0-1. "Cel mai important e că am luat cele trei puncte, Dorinel are timp să discute cu jucătorii. Era de aşteptat să nu fim într-o formă deosebită la un joc după cel din Champions League. Voinţa putea să cîştige meciul acesta, nici nu vreau să mă gîndesc ce-ar fi fost dacă am fi pierdut", a spus acesta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
stancuvlad
stancuvlad  •  21 Septembrie 2011, 13:46
Postat de alpin pe 17 Septembrie 2011, 23:01

Bravo, campioanei Romaniei! M-am temut ca le vor tremura izmenele la Basel, dar s-au tinut bine!! Au pierdut pe o greseala comisa din lipsa de experienta la acest nivel!!! Nu ne-au facut tara de rasul Europei, ca Steaua!!! Care, acasa - la Cluj, fie - a trecut in cealalata jumatate de teren NUMAI DUPA PAUZA, cand s-a schimbat terenul!!! Noroc cu Schalke 04 care s-au odihnit pe terenul CFR-ului!

Voi nu v-ati saturat de obiectivul "sa nu ne mai facem de ras"?. Mi se face sila; si de aia probabil am ajuns unde am ajuns. "Sa nu ne facem de ras" ar trebui sa isi propuna Muntenegru care participa in competitii de abia de cativa ani de zile. Si culmea, ei se califica la turnee finale. Ma uit de 15 ani la fotbal si numai obiectivul "sa nu ne facem de ras" aud. Inteleg ca sunt echipe mai bune, dar daca nu vrei, nu iti propui, nu o sa faci. Nu o sa vina nimeni sa iti dea. Cat despre Steaua, chiar nu mai pot digera echipa aia de ceva ani buni dar daca ei ne-au facut de ras, ca tot vorbim de obiective marete, inseama ca restul au fost jale.

stancuvlad
stancuvlad  •  21 Septembrie 2011, 13:39
Postat de iulian_luk pe 19 Septembrie 2011, 21:49

Esti total dezinformat, ori, esti limitat. Stan a facut un comentariu ironic (...) . Daca nici acum nu te "prinzi", incuiete in cotet cu gainile, diferenta este ca alea au pene si tu par, in rest totul identic si perfect asemanator. Sa nu iti fie rusine cu IQ-ul tau in fata noilor "locatare", nu sunt mai presus sau mai prejos

Sa fim seriosi - Otelul nu e echipa de grupele CL, cred ca si tu fan al Otelului poti sa recunosti asta, Munca altor oameni de care tu profiti cu varf si indesat SI NU MERITI, si daca esti om cu bun simt realizezi asta, nu este de luat la misto in nici o situatie. Nu esista subtilitate destul de ...subtila pentru asta. Oricum ai spune-o iese o mare nesimtire pe gura asa ca mai bine in locul lui M Stan nu mai vorbeam. Tre sa tii minte ca in categoria "prostilor" care au alergat dupa puncte sunt mai multe echipe si multi oameni care au muncit pentru un tel. Inseamna mai mult decat duelurile personale si noroiase ale lui M Stan cu Becali sau mai stiu eu cine.

stancuvlad
stancuvlad  •  21 Septembrie 2011, 13:27

De cand au inceput sa participe profitoarele astea de coeficient in cupele europene coficientii nostri s-au dus de la 16 si 11 la 2.60, 2.64, 6.08 (noroc cu unirea ca tot 2 iesea) si 3.16. Ma bucur foarte mult acum sincer ca nu vom mai avea echipe asa multe si asa sus puse in competitiile europene pentru ca de acum va intra in grupe cine merita si cine joaca cu tupeu (in turul 3 dai de echipa mai bine cotata impotriva careia iti trebuie si tupeu). Atat de multe echipe ne trag in jos foarte mult, pentru ca jumatate din ele nu au ce cauta acolo. Otelul poate va termina pe 4 5 anul asta. Sa vedem atunci cat de mistocar mai esti tu M Stan cand va trimit acasa niste cehi, polonezi etc

Vezi toate comentariile (32)
Comentează