FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Radio GSP » Răchită îl ameninţă pe MM Stoica: "Am imagini şi poze extrem de compromiţătoare. Îl fac de rîs!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 17:59

La Radio GSP, Valeriu Răchită a lansat un nou atac dur asupra lui Mihai Stoica, cei doi avînd deja pînă acum cîteva dispute. Fostul jucător al Stelei îl ameninţă pe managerul roş-albaştrilor cu dezvăluiri compromiţătoare, după ce fusese atacat pe facebook: MM îl atacă dur pe Răchită!

"Îi transmit să mai aştepte pînă pe 16 aprilie cînd probabil va avea parte de o celulă cu colegi care abia vor aştepta să-l scape de constipaţie. 

Îi mai transmit prin intermediul vostru că dacă  nu tace odată va avea o mare surpriză şi o să se facă de rîs în toată ţara. Am informaţii, imagini şi poze dure şi extrem de compromiţătoare la adresa lui "NN" Stoica. Nu mă refer la imagini cu el în cutie de carton sau din conferinţa din care se retrage din fotbal aşa cum a promis pentru că acestea nu există.

Toată lumea fotbalului mă sună zilnic să-mi spună dosarul lui. Dacă ei nu au curajul o să spun eu tot. Mă aşteptam de la acest caracter infect să reacţioneze cu argumente care să mă contrazică. În schimb apelează la mizerii pe reţele de socializare unde discută cu copiii. Îmi vine şi acum să rîd de mesajul în care mă anunţa programul lui. El nu arată prin acel program decît că îi cheltuie banii patronului. Este singurul manager sportiv din lume fără semnătură, fără putere de decizie şi fără cunoştinţe fotbalistice. Să se oprească pentru că altfel nu va mai ieşi pe stradă", a spus Răchită la Radio GSP.

Radio GSP Răchită îl face zob din nou pe MM: "Vreţi să ştiţi care e noua lui poreclă?"

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (99)
ticutroya
ticutroya  •  11 Martie 2013, 14:17

Chiar mi-e drag Rachita ! De mult n-am mai admirat pe cineva asa de mult ! Forzza Vivi !

original53
original53  •  11 Martie 2013, 11:59

da ce p.mea cauta rapid shi dinao sa posteze aici??ashtia in ce divizie joaca???acum shi b-eul are acces pe acest site???=))=))=))

armion
armion  •  11 Martie 2013, 10:55

Nu te lasa VIVI ,da de pamant cu oligofrenul !

Vezi toate comentariile (99)
Comentează