FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

RADIO GSP Reghe nu mai este la modă în Liga 1: "Nu îl mai ia nimeni din cauza nevestei"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 februarie 2013 18:09

Scandalul în care este implicat nu îi afectează doar moralul ci şi imaginea lui Reghecampf, căruia mulţi nu îi preved un viitor prea strălucit în fotbalul românesc, atunci cînd va pleca de la Steaua. Cauza este chiar soţia acestuia.

Din punctul de vedere al lui Dumitru Tudor, Reghe va avea mari probleme în viitorul apropiat, mai ales dacă nu o elimină pe Ajax:

“Surpriza e că Gigi Becali nu pune piciorul în prag. În conditiile astea, vă spun că-l dă afară. Îl cunosc bine pe Gigi. Dacă nu se califică îl dă afară pe Laurenţiu şi să vedem cine-l mai ia antrenor în România în condiţiile în care nevasta lui îi face şi bandiţi si îi jigneşte pe toţi conducatorii de club”, a spus Dumitru Tudor la RadioGSP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  07 Februarie 2013, 19:05

Nu-l da Gigi afara...ca pote isi aude si el ceva !!! Folclorista are clanta mare....!

crucian
crucian  •  07 Februarie 2013, 18:44

Uita-te la cei trei boschetari =))). O apa si un pamant. Ce poza penibila!

paul_bobo
paul_bobo  •  07 Februarie 2013, 18:36

il ia snagov...ca o duceau bine acolo.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează