FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi l-a pus la colț pe Becali: "Am căzut într-o capcană" » A vrut la Steaua doi fotbaliști: "Nu insistam de nebun"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2017 13:12

Mirel Rădoi a scos la iveală detalii din mandatul pe care l-a avut la Steaua în 2015 și spune că "a căzut într-o capcană" în momentul în care a acceptat să preia formația roș-albastră.

"Eu a trebuit să cheltui maximum un milion de euro pe transferuri, acum doar Alibec de unul singur a spart plafonul! Eu atunci am căzut într-o capcană. Nu trebuia să renunț atunci, ci să continui. Mie mi s-a spus că sunt 10 milioane de euro în contul clubului, eu le-am zis că n-am nevoie de atâția bani.

Eu m-am chinuit să aduc banii de la Al Hilal pentru Pintilii. Ulterior am aflat că erau datorii, erau salarii de plătit și am rămas doar cu un milion de euro de transferuri", a declarat Rădoi la TV Dolce Sport.

Florinel coman și alibec pe lista lui Rădoi

Rădoi susține că în perioada sa la Steaua l-a sfătuit în mai multe rânduri pe Gigi Becali să-i ia pe Florinel Coman de la Viitorul și pe Denis Alibec.

"Nașul meu trebuia să asculte atunci când eu am fost la Steaua și să încerce să-l ia pe Florinel Coman. Gică și-l dorea foarte mult pe Vlad Mihalcea și poate se putea face un schimb. Coman în 2 ani va fi la echipa națională dacă va avea astfel de evoluții. 

Sunt fericit pentru evoluțiile lui Alibec. Nu eram nebun când am insistat pentru Alibec, chiar dacă era la pachet cu Amorim. E genul de jucător care-și poate crea singur faze. El e jucătorul care poate face diferența", a adăugat Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
florar
florar  •  28 Februarie 2017, 16:11

Ce dastept e si Radoi...Pai Becali daca nu- i vindea pe Stanciu,Chipciu,Hanrumon,Varela,Tosca,Popa...nu avea de ce sa investeasca milioane...Radoi trebuie sa termine scoala ca sa inteleaga ...Daca e dastept poate lua gratis o caruta de echipe...Desigur ,e mai udor sa fi scula pe banii altuia!

talpaiadului
talpaiadului  •  28 Februarie 2017, 16:00
Postat de lapusneanul pe 28 Februarie 2017, 15:20

ce faci domnule, dialoghezi cu ....tine ? ..hahahaha

Hahahaaaaaaaa, asta-i Moflea, el centreaza, el da cu capul.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  28 Februarie 2017, 15:44
Postat de mihai_bn pe 28 Februarie 2017, 14:45

Merele, da` tu chiar crezi că F. Coman avea același parcurs la Fcsb precum îl are la Viitorul? Fii bă realist, copilul ăsta(Coman) ar fi fost distrus de Becali dacă s-ar fi transferat la Fcsb. După două pase aiurea și un meci mai prost îl făcea ciobanu` muci și-l trimitea să se antreneze pe la Eliade sau îl împrumuta în liga a II-a.

Tu ai dreptate, la Steaua se distrug carierele jucatorilor, cum s-a intamplat si cu Chiriches, Chipciu, Stanciu, Tatarusanu, Keseru, etc etc etc , jucatori distrusi de Steaua si vanduti pe 10 lei afara... Pe cand Petre Marin Junior a fost vandut pe 7 meleoane de euro la Standard, deci Viitorul e locul lui Coman :)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează