FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rămas fără "gurile de foc" din ofensivă, Andone cere cu disperare un fotbalist: "Sper ca transferul lui să se facă" » Ce variante are Dinamo

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 21:56

Deși Dinamo a pierdut doi jucători ofensivi de bază în această iarnă, Lazăr și Gnohere, antrenorul Ioan Andone a declarat că își dorește foarte mult aducerea unui fundaș central în "Ștefan cel Mare". 

"Eu vreau în primul rând un fundaș central. Sper ca transferul să se facă și jucătorul să vină în Spania. Am soluții, nu mă plâng, dar repet, vreau un fundaș central", a spus Ioan Andone pentru GSP.RO.

Astfel, câinii l-ar putea aduce pe Claude Dielna, un fundaș central de 29 de ani. Francezul este legitimat la Sheffield Wednesday, dar nu a jucat niciun meci în acest sezon.

Dielna este o cunoștință mai veche a lui Adrian Mutu, alături de care a fost coleg la Ajaccio, în sezonul 2013-2014. 

O altă variantă pentru postul de fundaș central este reprezentată de macedoneanul Vance Sikov, titular în naționala țării sale.

Conform surselor GSP.ro, fundașul macedonean ar urma să vină în probe.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
chris_bu67
chris_bu67  •  16 Ianuarie 2017, 20:28
Postat de lapusneanul pe 16 Ianuarie 2017, 09:10

pe mine ma doare in basca si de voi si de fc biscuitii bucuresti, dar, ce zici, daca lazar nu se milogea ca vrea sa plece, il obliga negoita ?

prietene,să te doară și de tine un pic la bască!

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Ianuarie 2017, 09:10
Postat de chris_bu67 pe 16 Ianuarie 2017, 07:43

Negoiță poate fi asociat cu reavoință sau chiar neputință,e incredibil ce poate să facă!

pe mine ma doare in basca si de voi si de fc biscuitii bucuresti, dar, ce zici, daca lazar nu se milogea ca vrea sa plece, il obliga negoita ?

agentul0007
agentul0007  •  16 Ianuarie 2017, 09:06

Deci ala care este titular la nationala lui vine in probe iar dielma care nu a jucat deloc vine fara probe ? Sigur nu este invers ? Acum vreo 2 zile venea dielma in probe.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează