FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO / EXCLUSIV Jolly-joker-ul Rapidului în play-off: „Asta e marea lui calitate. Va fi o surpriză plăcută”

Florent Hasani (numărul 8) a fost transferat în această iarnă de Rapid
Florent Hasani (numărul 8) a fost transferat în această iarnă de Rapid

Articol de , - Publicat vineri, 15 martie 2024 17:01 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 17:11

Daniel Sandu, șeful departamentului de scouting al celor de la Rapid, a fost prezent, joi, la GSP Live și a vorbit la superlativ despre Florent Hasani, mijlocașul ofensiv în vârstă de 26 de ani adus în Giulești în iarnă în schimbul a 300.000 euro, de la Tirana (Albania).

Hasani a fost golgheterul Albaniei sezonul trecut, cu 16 goluri în 34 de apariții. Pentru Rapid, mijlocașul a reușit un assist în 8 meciuri.

În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!
RAPID
În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!

VIDEO. Daniel Sandu: „Florent Hasani va fi surpriza plăcută din play-off”

Daniel Sandu este de părere că Hasani nu și-a atins încă potențialul maxim:

„Hasani a început să joace destul de bine în poziția de număr 10, în ultimele meciuri, și chiar mă bucur că și adversarii noștri au început să-l laude. Începe să-și câștige încrederea, a fost mai timid la început. Hasani o să fie o surpriză plăcută în acest play-off, am mare încredere în el.

În ultimul an și jumătate, a fost golgheterul Albaniei. Nivelul de acolo nu este foarte ridicat, tocmai de-asta Hasani are nevoie de puțin mai mult timp de adaptare”.

„Păstrând proporțiile, Hasani era un fel de Messi în Albania”

Cum îl caracterizează șeful departamentului de scouting de la Rapid pe Florent Hasani?

„Adversitatea din Serbia, de exemplu, unde a jucat Burmaz, este mult mai mare decât cea din Albania. Hasani a trebuit să-și găsească reperele încet-încet. La Tirana, Hasani juca un «inside winger», cu multă libertate de mișcare. Era un fel de Messi, păstrând proporțiile. Putea juca oriunde, unde simțea el că era spațiu. La Rapid, trebuie să facă și faza defensivă, să-și ajute colegii.

Marea lui calitate este că primește foarte bine mingea pe spații mici și între linii. În fotbalul modern asta se caută la un număr 10. Nu l-am scos din joben. A fost golgheterul Albaniei, normal că-mi apare pe radar. Ce m-a atras la el este tehnica pe care o are. Este și polivalent. Poate juca în dreapta, număr 10, chiar și atacant.

Aveam nevoie de un jucător cu sclipire, un număr 10 cu cifre. Nu are, momentan, cele mai bune cifre, dar calitatea lui este evidentă. Faptul că a jucat în Ungaria timp de 3 ani mi-a dat siguranța că se va adapta și la noi, că poate ieși din zona lui de confort”, a mai spus Daniel Sandu.

Am avut și noroc cu Rrahmani, Burmaz, chiar și cu Funsho, care s-au adaptat foarte repede. De regulă, perioada de adaptare a unui jucător la un club nou este de 3-8 luni. Rrahmani a debutat cu o „dublă” într-o repriză. Sunt niște excepții, ne bucurăm că au fost la noi. Dar jucătorii nu trebuie judecați după primul meci. În cantonament, Burmaz a avut o ocazie clară, a ratat cu poarta goală, iar toată lumea spunea că este slab. Iar în primele 3 meciuri oficiale a dat 3 goluri de 9 puncte

- Daniel Sandu, head scouting Rapid

Jolly-joker-ul Rapidului în play-off: „Asta e marea lui calitate. Va fi o surpriză plăcută”
Florent Hasani a fost unul dintre remarcații derby-ului Rapid - FCSB 4-0

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Daniel Sandu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre Rapid:

Daniel Niculae, urmărit în calitate de suspect în dosarul materialelor pirotehnice
RAPID
Daniel Niculae, urmărit în calitate de suspect în dosarul materialelor pirotehnice
„Mi-a luat 11 zile să-l conving” » Cum a rezolvat Rapid un transfer-cheie al iernii
Rapid
„Mi-a luat 11 zile să-l conving” » Cum a rezolvat Rapid un transfer-cheie al iernii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Gixanu1923
Gixanu1923  •  15 Martie 2024, 23:30

Slab jocul lui...Sper sa l tina pe banca data viitoare!!!

VardyParty
VardyParty  •  15 Martie 2024, 18:31

Dannny Sanokan, șeful departamentului de scouting al celor de la Rapid, a fost prezent, joi, la stadion și a vorbit la superlativ despre Domnul Bocciu', tată de copii, om în vârstă de 46 de ani adus din Giulești cu duba. "Nimic nu e adevarat. O înscenare! Au terminat cu Halep, si acu' l-au luat pe Bocciu'!!! Pfoalei!"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează