FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

Mihai Iosif, entuziasmat de startul Rapidului: „Nu cred că se aștepta nimeni la așa ceva!”

Mihai Iosif a vorbit după meciul Rapid - Farul 0-0
Mihai Iosif a vorbit după meciul Rapid - Farul 0-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 00:01 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 00:33

Rapid și Farul au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 3 din Liga 1. Cele două sunt pe podium în acest moment.

La finalul partidei de pe Arena Națională, antrenorul Rapidului, Mihai Iosif a vorbit despre meciul care o menține pe Rapid pe primul loc în clasament.

„A fost un meci echilibrat, un rezultat corect, cu ocazii de ambele părți. Nici noi, nici ei nu am primit gol de 3 etape. Un spectacol deosebit și în tribune.

Nu cred că se aștepta nimeni să avem un asemenea start, cum nu cred că se aștepta nimeni să intrăm în play-off și să promovăm, dar noi vrem să vorbim mai puțin și să facem lucrurile cât se poate de bine. Cred că jocul nostru a fost destul de bun azi, am avut ocazii dar nu am înscris. Puteam câștiga toate cele 3 puncte, dar puteau și ei să le câștige”, a declarat Mihai Iosif la Look Sport.

Moment superb înainte de Rapid - Farul

Partida de pe Arena Națională a început cu 5 minute mai târziu decât ora programată inițial, 21:30. Oficialii Rapidului au pregătit un moment deosebit în cinstea lui Gică Hagi. 

Ionuț Voicu, delegatul clubului, i-a oferit „Regelui” un coș imens cu trandafiri albi și un tricou al Rapidului cu numărul 10. Întreaga audiență s-a ridicat și l-a apludat pe Hagi. Antrenorul Farului s-a înclinat în direcția Peluzei, în semn de recunoștință.

Le mulțumesc pentru respectul pe care mi l-au arătat. Le urez baftă. Unchiul meu e rapidist. Cred că s-a bucurat când a văzut.
-Gică Hagi

Noi respectăm valorile României. Oamenii care au făcut istorie pentru România merită mult mai multă apreciere
-Mihai Iosif, antrenor Rapid

Citește alte știri despre Liga 1:

Gică Hagi vrea o revoluție în fotbalul românesc: „Ne-am săturat cu toții! Suferim, trebuie un proiect național”

Scandări și mesaje rasiste la Rapid - Farul » Jandarmeria, în alertă înainte de meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  31 Iulie 2021, 08:56

Respect clubului Rapid și fanilor Rapidului pentru acest frumos gest! Respect Miță Iosif , un om cu MUUUUULT bun simț și modestie cum foarte... foarte rar mai găsești în România zilelor noastre!!! BRAVO!!!

alexx1955
alexx1955  •  31 Iulie 2021, 07:59
Postat de flosud97 pe 31 Iulie 2021, 00:56

Stai bre calm ça deabia a inceput campionatul, si cu ce echipe ai jucat sa FIM seriosi, mai vorbim dupa etapa a 10 sau chiar la sfarsitul turului, atunci sa vedem unde sunteti

Va fi pe locul 10-12,...acest fapt TE MULTUMESTE ?

deusdat
deusdat  •  31 Iulie 2021, 03:23

Miță, începe să se audă un fâsâit :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close