FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-1

Florin Răducioiu analizează lupta la titlu: „E ca un mic Arsenal. Sper să nu clacheze” + „Farul a pierdut două puncte cu Rapid”

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 07:38 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 07:55

După Rapid – Farul 1-1, Florin Răducioiu a analizat evoluția elevilor lui Gică Hagi și este de părere că formația din Ovidiu merita victoria.

Fostul internațional crede că Farul a făcut un pas greșit în lupta la titlu și ar putea să o coste, dacă CFR Cluj o învinge azi pe CS Universitatea Craiova

„Spuneți voi dacă a fost inspirată schimbarea” » Mutu a luat cuvântul, după ce a ținut „Regele” în șah: „Cred că i-am surprins, nu?”
RAPID - FARUL 1-1
„Spuneți voi dacă a fost inspirată schimbarea” » Mutu a luat cuvântul, după ce a ținut „Regele” în șah: „Cred că i-am surprins, nu?”

Cum vede Florin Răducioiu lupta la titlu în Liga 1

„Farul a fost echipa mai bună. A pierdut două puncte importante. Au fost momente multe în care Farul a dominat. A avut ocazii multe de gol, a atacat cu aproape toată echipa. Farul a fost net superioară aproape tot meciul.

Sunt două puncte pierdute de Farul. Mi-e teamă să nu o coste. Sunt multe finale și nu îți permiți să pierzi puncte. Rămâne de văzut ce va face CFR Cluj.

Echipa lui Hagi e un mic Arsenal. Îmi plac aceste echipe. Cele care joacă un fotbal frumos reușească să se îndrepte spre câștigarea campionatelor, chiar dacă nu au staruri. Farul merită să câștige campionatul. Sper să nu clacheze și să nu aibă o cădere. E echipa cea mai frumoasă”, a spus Florin Răducioiu la PrimaSport, în emisiunea „Fotbal Show”, moderată de Costin Ștucan, jurnalist GSP.

Rapid a făcut cea a putut, mai ales în prima repriză. Dar foarte puțin. Rapid nu mă convinge și nu poate emite pretenții la titlu.

 - Florin Răducioiu

Farul produce fotbal. Vezi o idee de joc, vezi principii. Asta îmi place, să văd echipele că produc fotbal și că marchează.

 – Viorel Moldovan

VIDEO Răzvan Onea, declarații după Rapid - Farul 1-1: „A fost un rezultat echitabil și un meci plăcut ochiului”

Citește și:

Hagi, despre imaginea serii: „«Decarii» între ei”

Nedelcu a dezvăluit cine i-a prezis că va marca pe Giulești: „El a simţit mai mult decât mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Dobermannul
Dobermannul  •  02 Aprilie 2023, 14:31
Postat de Dobermannul pe 02 Aprilie 2023, 12:30

Alt fost fotbalist acum vorba lunga la televiziuni si media care isi da cu parerea. Valoarea fotbalistica la varsta lui se demonstreaza pe banca de antrenor nu dand din clanta de pe margine.

Ia cititi titlul si raspundeti daca Danut Lupu nu folosea cuvantul care la mine e jignitor conform moderatorului dar la jurnalistii GSP e criteriu de publicare in gazeta mai scriau cei de la GSP articolul?

Dobermannul
Dobermannul  •  02 Aprilie 2023, 13:16
Postat de patratel2019 pe 02 Aprilie 2023, 12:26

Se vede mâna lui Gica Hagi! Întotdeauna echipele antrenate de el au jucat un fotbal plăcut și tehnic. După chipul și asemănarea celui care a făcut cinste fotbalului din România, Maradona din Carpați! Uitati-va ce joaca CFR și vedeți diferența… Succes Farul!

Ai dreptate in privinta jocului in schimb CFR jucand cum joaca castiga campionate unde politicul si-a bagat coada.

johny2003
johny2003  •  02 Aprilie 2023, 13:06
Postat de Dobermannul pe 02 Aprilie 2023, 12:30

Alt fost fotbalist acum vorba lunga la televiziuni si media care isi da cu parerea. Valoarea fotbalistica la varsta lui se demonstreaza pe banca de antrenor nu dand din clanta de pe margine.

Nu toate lumile antreneaza! Mai ales ca burchel le cere si Licente! )))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează