FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, în corzi! Cu Andrei Borza exclus din lot, Cristiano Bergodi are o mare dilemă: cine joacă U21?

Andrei Borza în tricoul Rapidului, foto: Imago
Andrei Borza în tricoul Rapidului, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 20:26 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 20:27

Un week-end de coșmar pentru Rapid! Și este doar începutul. Alte probleme urmează pentru giuleșteni, și sportiv, în perspectiva a ceea ce va urma în campionat, miercuri seară fiind programată etapa cu UTA, acasă, de la ora 21:00.

După 1-3 în Copou, cu Poli Iași, prima înfrângere din meciurile oficiale din 2024, după o serie de cinci victorii consecutive, Alexandru Albu, 30 de ani, și Andrei Borza, 18 ani, au „celebrat" în club, "Fratelli", din Iași.

Echipa a înnoptat în Moldova, sosind abia astăzi în Capitală. Filmările cu jucătorii giuleșteni apar și pe postările clubului de pe Instastory din urbea moldavă.

OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”
SUPERLIGA
OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”

3 etape de final de foc pentru Rapid, titularul U21 este exclus din lot!

Așa cum a transmis Daniel Niculae pentru GSP.ro, Albu și Borza sunt excluși din echipă pe termen nedeterminat. Devine o problemă mare pentru giuleșteni în condițiile în care Borza era titularul Under 21 al formației lui Cristiano Bergodi.

Situația se complică în perspectiva etapei de miercuri, cu UTA, dar și a partidelor ce urmează. Rapid mai are alte trei meciuri de bifat până la finele sezonului regulat, cu Universitatea Craiova (deplasare, 4 martie) și cu FCSB (acasă, 9 martie).

„Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

În primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!", a reacționat Daniel Niculae.

19etape a adunat Borza pentru Rapid în această ediție

800de mii de euro este prețul plătit de Rapid Farului pentru aducerea lui Borza în august 2023

Dintre 3 rezerve neutilizate în ultima lună se va alege viitorul U21 titular de la Rapid

Ce va urma pentru Rapid și pentru Cristiano Bergodi? Italianul trebuie să decidă cu cine începe în primul 11 ca jucător eligibil U21. Poate fi șansa redresării pentru Cîrjan. Poate fi oportunitatea de a ieși în față a lui El Sawy. Sau șansa vieții pentru Bădescu!

Cătălin Cîrjan, 21 de ani, a fost împrumutat de la Arsenal Londra, dar nu a reușit să se impună în tricoul alb-vișiniu. În mercato de iarnă s-a luat în discuție dacă să încerce o altă experiență în străinătate, dar a ținut să continue în Giulești. A evoluat doar 60 de minute în primul meci din 2024, cu FCU Craiova (4-3), după care a fost rezervă neutilizată în restul de cinci runde!

16etape a adunat Cîrjan pentru Rapid în actualul sezon de L1

Omar El Sawy, 19 ani, a fost o investiție importantă a Rapidului, vara trecută, atunci când l-a adus de la Miercurea Ciuc pentru 400.000 de euro. Are un assist în cele 6 etape pe care le-a adunat în această stagiune.

Un real talent, fotbalistul ofensiv a bifat doar primele două meciuri din 2024, 30 de minute cu Craiova, alte 54 de minute cu Dinamo (2-1), după care n-a mai jucat deloc în ultimele patru runde, fiind rezervă neutilizată.

Situația de acum poate fi posibilitatea unui pas în față pentru Robert Bădescu, 19 ani. Tânărul joacă stoper, dar poate evolua și pe același post cu Borza, fundaș stânga. A fost lăudat de patronul Dan Șucu după un meci amical în Antalya.

Până acum nu a cunoscut bucuria debutului în Liga 1, dar a fost rezervă neutilizată în cinci din cele șase meciuri din 2024 pentru Rapid.

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”

EXCLUSIV „Erau în cantonament! Dacă antrenorul nu ia măsuri, avem acționari!” » Dan Șucu, furios după imaginile cu Alexandru Albu și Andrei Borza: „Ce oameni, ce suflet au ăștia doi?”

Cum justifică Alexandru Albu imaginile din club: „Sunt filmări din altă zi, eu abia am aterizat la București”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  26 Februarie 2024, 11:54

Burleanu ar trebui dat in judecata pt REGULA (asta tampita) pe criterii de discriminare (varsta); si astea sunt ff drastice: (rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, orientare sexuală, vârstă, handicap, etc). de ce trebuie sa joace unul de 22 de ani in locul unuia de 33, de exemplu?? adice ce??? pai ce vina are Camora ca a ajuns la 37 de ani? care e mai bun joaca, nu conteaza varsta! eu stiu ca se introduc in teren cei mai buni 11, nu cei mai buni 9 +2 juniori, ca asa vrea Burleanu.

gazistu
gazistu  •  26 Februarie 2024, 11:45

de ce trebuie sa joace unul de 22 de ani in locul unuia de 33 de exemplu?? adica ce??? pai ce vina are Camora ca a ajuns la 37 de ani? care e mai bun joaca, nu conteaza varsta! eu stiu ca se introduc in teren cei mai buni 11, nu cei mai buni 9 + 2 juniori, ca asa vrea BUREANU!!!

MaxiP
MaxiP  •  26 Februarie 2024, 09:20

Nu vreau sa le iau apararea, sa pleci de capul tau din cantonament e condamnabil, dar povestea cu suporterii care asteapta titlul de nu stiu cati ani si pe care cei 2 nu i-au respectat... pai parca le-au intors spatele cand au mers sa salute galeria, pur si simplu cei 2 le-au intors spatele la loc. Iar de Borza cam au neaparata nevoie, merge si scuza ca e tanar si mai greseste, nu cred ca nu joaca urmatorul meci.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează