FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI 1-1

Rapid și CS Mioveni s-au pus de acord: „Ei meritau să câștige”

Rapid și CS Mioveni au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, consideră că echipa lui ar fi meritat victoria în această seară.
Rapid și CS Mioveni au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, consideră că echipa lui ar fi meritat victoria în această seară.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 22:50 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 22:55

Rapid și CS Mioveni au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Alexandru Pelici, antrenorul argeșenilor, consideră că echipa lui ar fi meritat victoria în această seară. Aceeași părere o are și unul dintre jucătorii de bază ai giuleștenilor, Alexandru Albu.

Puteam să câștigăm cele 3 puncte puse în joc. Am avut ocazii multe. Nu a semănat deloc cu partida din tur, când am pierdut cu 0-2.

Ne dorim să acumulăm puncte în continuare. Dacă vom juca așa în continuare, cu siguranță vor veni și rezultatele pozitive. Ce s-a schimbat la noi? Începând de la jocul cu FC Argeș, chiar și a doua repriză cu Chindia, am arătat altceva. Am fost mai bine de la meci la meci”, a declarat Pelici.

Remiză în deja clasicul Rapid - CS Mioveni » Cum arată ACUM clasamentul
Rapid - CS Mioveni 1-1
Remiză în deja clasicul Rapid - CS Mioveni » Cum arată ACUM clasamentul

Am luat un punct nemeritat. Adversarii au jucat mai bine decât noi. Până la urmă, Dumnezeu s-a întors și spre noi. Trebuie să ne dea de gândit prima repriză, când n-am fost străluciți 
Alexandru Albu, mijlocaș Rapid

Cum arată clasamentul din Liga 1 după Rapid - CS Mioveni 1-1

Rapid rămâne pe loc de play-off, cu 28 de puncte, dar lupta este una la baionetă. Distanța între ocupantele pozițiilor 3 și 7 este în acest moment de un singur punct. Mioveni ajunge la 3 meciuri consecutive fără eșec și respiră în lupta pentru evitarea retrogradării.

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Atacantul lui Becali, muștruluit după ultimul gest: „Face ce a învățat în cei 7 ani de-acasă. A fost și la națională un episod”

FCSB, fără „bombardier” la meciul cu CS Universitatea Craiova! Nu a făcut deplasarea cu echipa

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
roaitavasile
roaitavasile  •  28 Noiembrie 2021, 05:51

Bravo Mitza, mai baga niste pacanele pana la urmatorul meci, poate iti revi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează