FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ

U Cluj este campioana deplasărilor, serie fulminantă „afară”. Mesaj pentru Rapid: „Vrem să câștigăm!”

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 16:52 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 16:53

Echipa „Șepcilor roșii” are o serie de 15 meciuri la rând fără înfrângere pe teren advers, iar mijlocașul Gabriel Simion a dezvăluit obiectivul formației, diseară, în Giulești

Rapid - U Cluj, diseară, de la ora 20:30, în Giulești, este epilogul etapei #17 a SuperLigii. Un alt duel de tradiție din fotbalul intern, Rapid trage la titlu, U Cluj trage să prindă play-off-ul în actuala ediție. Este a 96-a întâlnire directă dintre cele două grupări!

„Remontada” de senzație în Giulești » U Cluj a revenit de la 0-2 și a răpus-o pe Rapid
RAPID - U CLUJ
„Remontada” de senzație în Giulești » U Cluj a revenit de la 0-2 și a răpus-o pe Rapid

Gabriel Simion despre confruntarea de diseară din Giulești: "Va fi atmosferă infernală, dar suntem obișnuiți cu așa ceva"

Gabriel Simion, 25 de ani, va fi unul dintre titularii ardelenilor, diseară, în Grant. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău nu se poate baza, din start, pe câteva piese importante: Mitrea (suspendat), Bic și Cîmpanu (ambii accidentați). Alb-negrii vin după două etape pe Cluj Arena în care nu au cunoscut gustul succesului, 1-2 cu Voluntari și 0-0 cu Petrolul.

43de victorii are Rapid, 36 de victorii a adunat U Cluj, 16 meciuri s-au terminat la egalitate

"Venim după două săptămâni foarte bune pentru noi, am lucrat la ceea ce mai era nevoie la antrenamente, așteptăm cu încredere partida din Giulești. Suntem montați să luăm punct sau puncte la Rapid. Întâlnim o echipă puternică, omogenă, mergem încrezători ca să câștigăm, fiindcă și noi suntem puternici și omogeni.

Da, din păcate, n-am reușit să jucăm acasă ultimele două jocuri. Sezonul acesta suntem neînvinși în deplasare. Vrem să câștigăm din nou în deplasare, să continuăm seria bună. Sper să continuăm seria bună.

Va fi o atmosferă infernală, dar suntem obișnuiți cu așa ceva. Și pe Cluj Arena e la fel", a declarat Gabriel Simion, mijlocaș central, înaintea confruntării de diseară.

3-0a fost scorul victoriei rapidiste în meciul direct cu U Cluj din turul sezonului regulat, la Mediaș

U Cluj este campioana deplasărilor: 15 partide consecutive fără înfrângere "afară"

U Cluj se laudă cu 15 partide consecutive fără înfrângere în deplasare, în competițiile interne. Neluțu Sabău are 12 meciuri, Toni Petrea 3.

9meciuri a adunat Simion în acest sezon în tricoul celor de la U Cluj

U Cluj s-a afirmat în ultima jumătate de an ca fiind echipa deplasărilor. Ardelenii sunt neînvinși pe terenul advers, nici măcar granzii, Farul și FCSB, campioana și vicecampioana stagiunii precedente, n-au putut să răpună "șepcile roșii".

Seria invincibilității în deplasare a început pe 5 aprilie 2023, cu succesul din "sferturile" Cupei, cu Hermannstadt. Ulterior, U Cluj a reușit să câștige 8 meciuri (5 în campionat și 3 în Cupa României) și să remizeze în alte 7 dueluri (6 în Liga 1 și unul în Cupă).

A fost o pauză pentru mine, dar am ales cu sufletul să mă întorc la U Cluj, avem un grup foarte frumos. Când am revenit eu la U, Mister Sabău încă nu era, dar am o relație bună cu dânsul, ne ajută să creștem de la meci la meci.

Gabriel Simion, mijlocaș U Cluj

0-2a fost scorul ultimului eșec al lui Rapid în L1, pe 13 august, într-un meci pe teren propriu cu Petrolul

Citește și alte știri:

Ioan Ovidiu Sabău revine ca adversar în Giulești: „Nu sunt jucători care să se intimideze, au strâns bătălii”

Cel mai vechi meci din Liga 1. Prima partidă s-a jucat în urmă cu fix 90 de ani, pe vremea lui Carol al II-lea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează