FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 1-0

Și Cristi Săpunaru se plânge de VAR: „Stăm 10-15 minute după o decizie!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 00:19 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 00:27

După Marius Croitoru, și Cristi Săpunaru, fundașul Rapidului, s-a plâns de VAR după victoria cu U Cluj, 1-0.

Formația alb-vișinie a obținut victoria pe final de meci, după un penalty dictat pentru henț, după șutul lui Cristi Săpunaru, și confirmat de VAR. 

Schimb de replici între Marius Croitoru și Radu Naum: „VAR-ul mai rău ne încurcă!” vs. „Vă plângeți pe banii altora”
FCU CRAIOVA - SEPSI
Schimb de replici între Marius Croitoru și Radu Naum: „VAR-ul mai rău ne încurcă!” vs. „Vă plângeți pe banii altora”

Cristi Săpunaru se plânge de VAR după Rapid - U Cluj 

La final, Săpunaru a declarat că nu este adeptul VAR-ului, fiind deranjat de timpul petrecut pentru a se lua o decizie cu ajutorul reluărilor video. 

„E penalty clar. Dacă nici ăsta nu e penalty, care mai e? Preferam arbitrii așa cum erau. Îi certa toată lumea, dar meciul era mai rapid. Așa, stăm 10-15 minute după decizie. Îți pierzi din ritm. 

Una e să alergi 45 de minute, alta e să alergi 30 de minute, să te mai oprești... Nu sunt fan VAR. Nu am fost nici în Turcia, nu sunt nici acum”, a spus Săpunaru la finalul meciului. 

Ați văzut ce înseamnă familia Rapid. Ne așteptam să fie un meci greu, cu o echipă care până acum a avut ghinion. Acum ne gândim doar la meciul cu FC Voluntari

- Cristi Săpunaru

 Rapid, lider în Liga 1 

După 8 meciuri, Rapid e lider în Liga 1. Trupa lui Adi Mutu are 18 puncte (6 victorii, 2 înfrângeri), cu 3 peste Farul, care are un meci în minus. 

VIDEO Atmosferă fantastică în Giulești! 10.000 de fani sunt în tribune, chiar dacă meciul a început la ora 22:00

 Citește și:

Ion Crăciunescu, despre gafa VAR care a decis FCU Craiova - Sepsi: „Așa ceva vezi doar la volei!”

Ce se întâmplă cu VAR-ul în Liga 1?! Gol validat în FCU Craiova - Sepsi după un henț evident: „E clar, nu există dubii!” » Alte 3 faze la limită!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ucluj2011
ucluj2011  •  31 August 2022, 08:04

Așa vi sa părut vouă , că au fost 10.000 de spectatori?!!!? Au fost la fel de mulți spectatori ca la meciul Rapid-UTA , adică aprox. 12.500.

Ceferinho
Ceferinho  •  31 August 2022, 00:44

Dan Petrescu a vrut var. Sa se spele pe cap cu el.

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  31 August 2022, 00:40

Felicitari Rapid, victorie mai mult decat meritata si penalty clar! Daca nici pe asta nu-l dai atunci e clar ca ti-a cumparat Jiji sufletul tie si copiilor copiilor tai! E clara treaba VAR-ul asta second hand a fost luat pt a o ajuta pe FCSB sa ia in sfarsit titlul, dar de unde nu e ... stiti vorba aia !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează