FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - SEPSI OSK 1-0

VIDEO CU GOLUL Ion Crăciunescu, despre gafa VAR care a decis FCU Craiova - Sepsi: „Așa ceva vezi doar la volei!”

Sekou Sidibe // foto: captură DigiSport
Sekou Sidibe // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 21:54 / Actualizat marti, 30 august 2022 22:27

Fostul arbitru Ion Crăciunescu (71 de ani) a analizat faza la capătul căreia FCU Craiova a înscris unicul gol al meciului cu Sepsi OSK. Sekou Sidibe a marcat după ce mingea l-a lovit în brațul stâng

FCU Craiova - Sepsi OSK a fost decis de un gol înscris de Sekou Sidibe înaintea pauzei, după ce Andres Dumitrescu a trimis mingea în brațul stâng al atacantului ivorian.

„Centralul” Horațiu Feșnic nu a fluierat henț, iar perechea de arbitri din camera VAR, Iulian Dima - Vlad Bârleanu, a confirmat decizia lui Feșnic la capătul a câteva minute de așteptare. 

Ion Crăciunescu, despre golul lui Sidibe din FCU Craiova - Sepsi OSK

Ion Crăciunescu, fost arbitru important, consideră că brigada de arbitri a greșit și că neglijența lui Sidibe trebuia sancționată. 

„Jucătorul lui Sepsi dă prima dată în minge. El trimite mingea spre mâna adversarului, nu spre piept, cum zice el (n.r. - Sidibe a susținut la interviu că mingea l-a lovit în piept), mâinile lui fiind într-o poziție anormală.

Așa ceva vezi în preluările la volei, când vrei să preiei mingea! În rest, n-ai ce căuta cu mâinile acolo, împreunate, dacă nu ai intenția asta. Indiferent că o deviază cu capul de aproape sau nu, o astfel de fază este specifică voleiul.

Dacă se uită un milion de spectatori, nu știu pe câți îi putem convinge că așa ceva nu este henț! A dat de aproape, dar ce caută cu mâinile acolo?”, a opinat Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport. 

Citește mai multe știri din SuperLigă: 

Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!

Întrebarea care l-a provocat pe Bergodi să izbucnească: „Lăsați-mă cu asta! Nu mă interesează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
Moshu
Moshu  •  31 August 2022, 20:56
Postat de terranovaaa pe 31 August 2022, 17:30

E timpul pentru un control oftalmologic daca nu vezi hentul.

La tine se pare ca e nevoie de mai multe !

terranovaaa
terranovaaa  •  31 August 2022, 17:32
Postat de craiovamaxima pe 31 August 2022, 08:57

Craciunescu, ca nu care cumva sa-l acuze cineva ca e partinitor cu Craiova bate, ca de obicei, campii. S-a vazut clar lipsa de intentie si, chiar daca i-a fost atinsa mana, atacantul cauta sa evite hentul. Gol valabil.

Regula hentului spune ca nu conteaza intentie doar ca atacantul atinge mingea cu mana. Oricum cand iei mingea in brate e clara intentia.

terranovaaa
terranovaaa  •  31 August 2022, 17:30
Postat de Moshu pe 31 August 2022, 08:37

Exact ce spuneam,nimic clar,dar pare ca a luat-o in brate atit de tandru incit mingea "curge"natural,fara sa-si schimbe traiectoria,deci ....cum se intampla asta ?

E timpul pentru un control oftalmologic daca nu vezi hentul.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează