FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - SEPSI OSK 1-0

VIDEO Întrebarea care l-a provocat pe Bergodi să izbucnească: „Lăsați-mă cu asta! Nu mă interesează”

Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK // foto: captură DigiSport
Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 21:38 / Actualizat marti, 30 august 2022 22:02

Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul lui Sepsi OSK, a comentat înfrângerea cu FCU Craiova, scor 0-1.

Bergodi consideră că jocul echipei sale a scârțâit în ultima treime, dar a apreciat că prima repriză, la capătul căreia FCU a înscris, a fost una consistentă din partea echipei sale.

Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!
HERMANNSTADT
Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!

Cristiano Bergodi, după FCU Craiova - Sepsi OSK: „Trebuia să îi desfacem”

„Am făcut o primă repriză bună, unde noi am avut ocazii, iar ei gol. În a doua repriză nu am jucat atât de bine. Trebuia să îi desfacem mai mult pe benzi, dar nu am reușit în ultimii 20 de metri să aducem centrări, șuturi.

Poate că trebuie să lucrăm mai mult în ultimii 20 de metri. Am avut un om în plus, trebuia să stăm mai larg pe benzi, să plimbăm rapid mingea. Nu am făcut ceea ce a trebuit, dar prima repriză a fost bună, am avut ocaziile. Nu spun în fața presei ce trebuie să schimbăm, schimb la antrenamente”, a precizat Bergodi la DigiSport. 

VIDEO. FCU Craiova- Sepsi, decis de un gol marcat după un henț evident

Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK, despre... 

... golul lui Sekou Sidibe, precedat de un henț: „Decizia de la gol este o controversată. Mi s-a părut că l-a atins pe mână pe Sidibe, dar VAR-ul a confirmat golul și nu putem face nimic. Nu caut alibiuri, asta este. Mă gândesc ce trebuie să facem noi, nu la arbitri, la VAR. Ne gândim la noi, mergem mai departe. Peste 3 zile avem alt meci, nu este o tragedie dacă pierdem două meciuri”.

... plecarea lui Bogdan Mitrea la CSU Craiova: „Lăsați-mă cu Mitrea! A plecat, gata. Este un jucător foarte bun, acum face treabă la Craiova. Cu tot respectul pentru el, un jucător foarte bun, nu ne interesează. Vedem dacă vom căuta înlocuitori, eu sunt mulțumit de lot”. 

Am jucat 25 de minute cu om în plus, am încercat să ducem mingea în lateral și să venim cu centrări. A fost un meci disputat, greu, cu o echipă bună. Ne-a lipsit șansa. Am avut ocazii, dar degeaba le avem dacă la final pierdem.

Cred că trebuie să fim mai concentrați pe faza de atac, să profităm de fiecare ocazie.

Am avut două meciuri din care puteam obține 4 puncte. Nu îmi pot explica ce s-a întâmplat, nu trecem printr-o perioadă bună. Sper să trecem de ea și vineri să câștigăm cu Mioveni.

A fost o perioadă grea pentru mine, am stat o lună. Încerc să îmi intru în ritm, sper să se întâmple cât mai curând și să-mi ajut echipa.

- Marius Ștefănescu, Sepsi OSK

Mai multe știri din Liga 1: 

Grevă, datorii, pericol de faliment » Primăria vrea ca echipa din Liga 1 să DISPARĂ și să finanțeze rivala din „județeană”!

Primarul Pandele s-a săturat! Vrea să scape de doi oameni cheie de la FC Voluntari

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
albvioletforever
albvioletforever  •  30 August 2022, 22:46

S-a spart norocul lui Bergodi. Ce fericit a fost el asta vara si ce mahnit e acum!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează