FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 1-0

Adrian Mutu, după victoria care duce Rapidul pe primul loc: „Obiectivul nostru e clar, nu trebuie să amintim asta de fiecare dată”

Adrian Mutu, în meciul cu UTA / Sursă foto: Cristi Preda +28   FOTO
Adrian Mutu, în meciul cu UTA / Sursă foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 23:59 / Actualizat duminica, 21 august 2022 00:25

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, a analizat victoria giuleștenilor cu UTA, 1-0, în etapa #6 din Liga 1. Grație acestui succes, alb-vișiniii au revenit pe primul loc, însă „Briliantul” își îndeamnă elevii la precauție. 

Tehnicianul noului lider din Liga 1 consideră că nivelul din campionatul intern a crescut în noul sezon, crede că echipa sa ar fi putut să tranșeze mult mai repede victoria, fără emoțiile din prelungiri, și nu intră în controversa începută de Ilie Poenaru legată de arbitraj.

Agitație după meci! Săpunaru a intervenit pentru a elibera din mâinile stewarzilor o suporteră care intrase pe teren
RAPID - UTA 1-0
Agitație după meci! Săpunaru a intervenit pentru a elibera din mâinile stewarzilor o suporteră care intrase pe teren

Adrian Mutu: „E un campionat puternic, un nivel mai bun”

„Am întâlnit o echipă care a venit aici să joace. Mă bucur că am reușit să câștigăm acest meci intens, am avut ocazii să facem 2-0 sau 3-0, dar și ei puteau egala la ultima fază, când «Moldo» a avut o intervenție senzațională. 

Mă bucur că am câștigat, mă bucur și pentru Răzvan Onea, care a făcut un meci bun și cred că e un câștig pentru noi. Nu am văzut faza incriminată de Ilie Poenaru, eram departe de fază. Nu pot să contest ceea ce spune, el privește lucrurile din perspectiva echipei sale. 

Cei de la UTA au avut o șansă mare în final, dar și noi am avut două ocazii mari pe care nu le-am fructificat. Important e că am luat toate cele trei puncte. De luni, pregătim deja următorul meci. 

E un campionat puternic, sunt meciuri în care se poate întâmpla orice, sunt echipe bune și trebuie să fim foarte atenți. Se simte că e un campionat mai bun, va crește și nivelul, e mai mult spectacol. Obiectivul nostru este clar, nu trebuie să amintim asta de fiecare dată (n.r. - calificarea în play-off). Mergem înainte și să sperăm că îl vom îndeplini. 

VIDEO Gol de senzație al lui Junior Morais, de la 35 de metri, fără nicio șansă pentru Dragoş Balauru

Junior Morais, după eurogolul cu UTA: „Moldovan a demonstrat că e cel mai bun din România”

Junior Morais, autorul golului de excepție din prima repriză, l-a lăudat la finalul meciului pe Horațiu Moldovan, cel care a securizat victoria Rapidului în prelungiri, grație unui superreflex.

„Mă simt foarte bine, sunt foarte bucuros că echipa a câștigat. Cele 3 puncte sunt cele mai importante. A fost un meci foarte greu. 

Pe final am avut emoții, bine că avem un portar foarte bun, pe Moldovan. A scos o minge foarte grea. Mă bucur pentru el, a demonstrat încă o dată că este cel mai bun din România. 

A trebuit să uităm de eșecul cu Petrolul, pentru că urma meciul cu UTA. Cred că am făcut un meci foarte bun. Mister a avut nevoie de mine să joc în dreapta și am ajutat echipa. 

Acum m-a pus pe stânga. Încerc să dau ce am mai bun atunci când sunt pe teren, nu contează unde joc”, spus experimentatul fundaș brazilian, la microfonul Prima Sport 1. 

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini din Rapid - UTA 1-0

+24 FOTO

Citește și alte știri despre Rapid: 

VIDEO Noul „Giulești”, tărâmul golurilor de basm » 5 reușite senzaționale în decurs de 5 luni pe noua arenă a Rapidului

VIDEO+FOTO Rapid - UTA Arad 1-0 » Revanșa lui Moldovan! Giuleștenii, salvați de portar și de reușita de senzație a lui Morais, după ce au tremurat cu om în plus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1ianuarie
1ianuarie  •  21 August 2022, 10:12
Postat de johny2003 pe 21 August 2022, 02:49

Mutule! Sunteti praf bah! Suc-ureala mare cu Mafia Varuita a arbitrajului Greco- Burlanesc!

bercenarii sunt nu doar praf ci și pulbere. Sau poate că unii văd lucrurile de-a-ndoaselea!

odoacru
odoacru  •  21 August 2022, 08:48
Postat de johny2003 pe 21 August 2022, 02:49

Mutule! Sunteti praf bah! Suc-ureala mare cu Mafia Varuita a arbitrajului Greco- Burlanesc!

gigismul in exces produce astfel de personaje.

contrabas3
contrabas3  •  21 August 2022, 07:32

Golul e superb! Felicitări, Junior Morais!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează