FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Rapidiştii nu se tem de insolvenţă: "Clubul nu se desfiinţează! Am stat atît fără bani, nu mai murim o lună"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 15:12

Rapid a intrat în insolvenţă şi cei mai importanţi fotbalişti au plecat deja de la echipă sau sînt foarte aproape să o facă. Nu la fel se întîmplă cu Ioniţă şi Herea.

Cei doi au vorbit despre problema insolvenţei: "Cu siguranţă Rapidul n-o să moară niciodată şi n-o să se ajungă pînă acolo să se desfiinţeze, pentru că Rapid este un club de tradiţie, un club mare, un club cu o istorie în spate, cu un public minunat, cu cei mai buni suporteri din ţară. Nu cred că o să se ajungă pînă acolo", a spus Herea pentru Dolce Sport.

Nici Ioniţă nu se teme că nu şi-ar primi banii restanţi: "Nu are de ce să mă sperie această situaţie pentru că insolvenţa e foarte clară, nu-ţi primeşti banii din urmă însă clubul e obligat să te platească la zi de la 1 ianuarie. Pe mine nu mă deranjează lucrul ăsta, pentru că am stat atîta timp fără bani, acum nu mai mor o lună sau două"

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (12)
tityanoo
tityanoo  •  18 Decembrie 2012, 02:02
Postat de burgundy pe 18 Decembrie 2012, 00:47

l-ai inchis!

Eu am cont de cativa ani pe gsp,comentez din an in paste.Un om normal la cap..sarac sau bogat are prea multe probleme si lucruri constructive de facut in viata decat sa se laude cu nr1 la comments.Am un frate stelist pe care il ajut dintotdeauna cu bani si cand imi cere prea des il tachinez spunandu-i sa se duca la becali la palat.Cred ca si imperator e in aceeasi situatie ca el..Cat despre Rapid,sunt prea multe de scris.. si sunt un om ocupat,sper sa ne revenim cumva.Sarbatori fericite tuturor!

burgundy
burgundy  •  18 Decembrie 2012, 00:50
Postat de dihorul pe 17 Decembrie 2012, 21:18

Un sut in fund e un pas inainte. Daca asa scapam de Copos, asa sa fie! Daca asa scapam de Surdu, ala "obligat" sa injure steaua... Atunci e spectaculos de bine! Rapid nu moare niciodata, il iei cu tine in suflet si dupa moarte!

Asa e frate, eu fara RAPID n-as mai fi sustinator de fotbal, p mine personal RAPID e mult mai mult decat o echipa de fotbal, chiar e o stare. Cum sa moara o stare?

burgundy
burgundy  •  18 Decembrie 2012, 00:47
Postat de tityanoo pe 17 Decembrie 2012, 21:57

Ia spune-ne boierule ce situatie financiara ai dumneata?Tu ori faci parte din gsp si bagi raca pe site sa-i faci pe alti sa se certe intre ei pt a face rating,castigandu-ti astfel o paine(ceea ce este de inteles)Ori ai prea mult timp liber si ti-l irosesti aici pe site fiind pasiunea ta cea mai mare..Eu cred ca esti prima varianta,daca nu inseamna ca duci o viata monotona si plictisitoare,ai dioptriile mari de la statul in front of ps si fizic arati ca un sac fara valoare pe dinauntru,viata sexuala este subiect tabu inafara de ps of course si singura persoana pe care o depasesti financiar este un homeless ce isi alege o zona sub 100 de trecatori.

l-ai inchis!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează