FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răstunare de situație în cazul lui Torje! Dănciulescu a făcut un anunț total neașteptat: "Încă un an la Dinamo!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 20:43

După o perioadă extrem de tensionată, în care s-a vehiculat inclusiv că Gabriel Torje va părăsi de acum Dinamo, o nouă posibilitate a fost lansată în această seară. 

Ionel Dănciulescu, directorul general al roș-albilor, a mărturisit că și-ar dori ca Gabi Torje (28 de ani) să mai rămână în "Ștefan cel Mare" și din sezonul următor. 

"Torje a slăbit. N-a făcut parte din lot la Botoșani, dar a revenit în echipă, iar cu Chiajna ne-a ajutat. Florin Bratu decide ce se întâmplă la Dinamo, iar dacă cineva nu se subordonează ideilor lui, cu siguranță că nu va juca.

Eu mi-aș dori ca din sezonul viitor, dacă Torje nu-și va găsi echipă, să-l mai ținem la Dinamo încă un an. Evident, să mai renunțe puțin la pretențiile financiare. Eu mi-l doresc în continuare la Dinamo și cred că el a înțeles mesajul primit de la Florin Bratu", a declarat "Danciu" la TV Digi Sport.

Torje e împrumutat până în vară de Akhmat Groznîi la Dinamo, dar mai mult ca sigur acesta nu va fi păstrat la echipa rusă după ce împrumutul în România va expira.

Oficialul dinamovist a reacționat și după ultimele tensiuni apărute între omul de afaceri Adrian Thiess și președintele dinamoviștilor, Alexandru David, în ceea ce privește cedarea clubului:

"Aceste discuții legate de vânzarea clubului ar trebui să se petreacă în spatele porților închise. Îmi e frică să nu afecteze bunul mers al lucrurilor la echipă.

Dinamo nu va muri, indiferent dacă echipa va fi vândută sau dacă domnul Negoiță va rămâne la timonă. Lucrurile care se discută între aceste persoane trebuie să rămână în spatele ușilor închise. Dinamo trebuie să fie un club serios, iar astfel de lucruri nu ar trebui să apară în presă. Să apară doar atunci când sunt lucruri concrete de comunicat".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
ana_moura
ana_moura  •  11 Aprilie 2018, 22:49

fc5b nu exista! E doar omizerie care miroase urât !

fangigi
fangigi  •  11 Aprilie 2018, 22:43
Postat de Stefan Anghel pe 11 Aprilie 2018, 22:12

FANGIGI,TOT LA SUZETA AI RAMAS ? IA UN MIC CAT STICLA DE PEPSI CU MUSTAR SI CU SALATA ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  11 Aprilie 2018, 22:12
Postat de fangigi pe 11 Aprilie 2018, 22:07

:)))))

FANGIGI,TOT LA SUZETA AI RAMAS ? IA UN MIC CAT STICLA DE PEPSI CU MUSTAR SI CU SALATA ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează