FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Răsturnare de situație la Astra! Unde vrea să plece Gabi Tamaș: „Dacă îmi oferiți un contract bun, vin imediat!”

Articol de - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 16:02

Gabriel Tamaș (36 de ani), fundașul central al Astrei, este dorit înapoi în Israel de Hapoel Haifa. 

Fanii celor de la Hapoel fac presiuni asupra conducerii pentru a-l readuce pe Tamaș. O sursă din club a confirmat informația pentru Canal 5: „Șansele nu sunt chiar mari, dar staff-ul tehnic urmează să decidă transferurile”. Ultimul cuvânt îl va avea patronul Yoav Katz, un admirator al fundașului român. 

Conform sursei citate, Gabriel Tamaș nu este mulțumit de situația financiară de la Astra, unde salariile sunt plătite cu întârziere, și ar fi declarat: „Dacă îmi oferiți un contract bun, revin imediat la echipă!”.

După 16 etape disputate în Israel, Hapoel ocupă locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off. Defensiva însă este una dintre cele mai slabe din campionat. În ultimele 3 partide, toate pierdute, a încasat nu mai puțin de 9 goluri.

Tamaș, aventură zbuciumată în Israel

În 2017, Gabi Tamaș se despărțea de FCSB și semna un contract surprinzător, cu Hapoel Haifa. În cele două sezoane petrecute acolo, fundașul cu 67 de selecții la prima reprezentativă a României, a devenit unul dintre favoritul fanilor, dar a fost și implicat în mai multe scandaluri. 

Cel mai mare s-a petrecut în luna martie a anului 2019. Tamaș a fost prins băut la volan, gonind cu peste 200 de km/oră. Pedeapsa primită a fost efectuarea de muncă în folosul comunității, o amendă de aproximativ o mie de euro și interdicția de a conduce timp de 4 ani pe teritoriul Israelului.

De-a lungul carierei, Tamaș a mai evoluat pentru FC Brașov, Tractorul, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta, Auxerre, West Bromwich Albion, CFR Cluj, Doncaster, Watford, FCSB și Astra. 

Vezi și: 

EXCLUSIV // FOTO + VIDEO Adrian Mutu surprinde: „Nu-i răspund la telefon Sandrei în ziua meciului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  02 Ianuarie 2020, 02:07

omul are doi neuroni si atit . unul pentru machiala si altul pentru bani. dupa ce a trecut pragul de nu stiu cite pahare plateste tot ce a cistigat . isi reface neuronul lipsa si reia. simplu . oricum el poate fi facut dintr-o dalta si ciocan in mai putin de doua minute. pacat ca nu are coloana vertebrala. pacat ca este un fundas bun . pacat de faptul ca aroganta si smecheria din capul lui il fac mic, mic. asa ca drum bun pe drumul Damasacului si cine stie pina in Israel ce se mai intimpla. poate ca ii dau altii bani mai multi pe avion si se va imparti greu. dar sa se decida ca trece timpul si mai are de platit amenzi.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  02 Ianuarie 2020, 00:34

la antecedentele lui este de fc Ojasca ...

112914666315881
Gargantua Egor  •  01 Ianuarie 2020, 23:57

Auzi, mercenar ! Si ce vrei bai tataie, sa se insoare pe viata cu patronul Astrei ?!? Sa-i cumpere ala eventual un Logan si sa joace pe promisiuni ? El mai joaca un an.Si vrea s-o faca pe bani adevarati, nu pe saci cu ingrasaminte agricole !Hai sa discutam vorbe .Eventual despre ce poate Tamas .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează