FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB

Răsturnare de situație pentru fanii FCSB la meciul cu CS U » Ce se va întâmpla la duelul de diseară de la Severin

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 08:59

Nu doar că echipa şi-a readus în număr mare suporterii la stadion, la partidele de acasă, dar fanii vor susţine formaţia lui Reghecampf şi în această seară, la disputa din deplasare cu CSU Craiova.

13:00

Bilete FCSB: Până la urmă, suporterii roș-albaștri au primit 1.000 de tichete pentru meciul cu CS U Craiova de diseară.

*****

Peluza Roş-Albastră se va organiza pentru a face deplasarea în cursul zilei de astăzi la Severin, acolo unde va avea loc confruntarea cu trupa lui Mulţescu.

Numai că FCSB nu a solicitat bilete pentru suporterii săi, așa că oficialii oltenilor le-au pus la dispoziție doar 30 de tichete. De biletele din deplasare se ocupă fratele lui Marius Ianuli, "Vijelie". 

Aproximativ 500 de fani ai FCSB-ului vor face deplasarea la acest meci, iar anunțul unuia dintre lideri e clar: "Ori intrăm toți, ori niciunul".

Fanii au luat legătura și cu Gigi Becali, care le-a răspuns la fel de clar: "Am dat ordin să aveți la dispoziție câte bilete vreți", însă situația nu e deloc așa din cauza fratelui lui Marius Ianuli.

Galeria celor de la FCSB speră să li se alăture suporteri ai roş-albaştrilor din zona Olteniei, inclusiv din Severin, ceea ce înseamnă că sunt șanse să fie mai mult de 500 de fani. 

CS U Craiova - Steaua este azi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (112)
catalynn
catalynn  •  09 Aprilie 2017, 20:03
Postat de bigdeal pe 09 Aprilie 2017, 19:13

Culorile sunt: galben( stelele sunt reprezentate grafic deobicei utilizand culoarea galben), rosu si albastru ( logic, culorile Stelei)

Asa ca sa fie clar ca fcsb e Steaua culorile înscrise de jijjii la LPF sunt galben si albastru. :-)))) Numai prostii nu isi dau seama ca echipa din Mogoșoaia e Steaua!:-))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottobraun
ottobraun  •  09 Aprilie 2017, 19:25

DE UNDE II ADUCE FRATE CU RATELE DE LA OLTENITA DIN TELEORMAN CICA LUTU II IMBRACA SI SPALA SI LE DA CATE O FASOLE CALDA CU UN PAHAREL DE RACHIU DE CLOAMBE !!

bigdeal
bigdeal  •  09 Aprilie 2017, 19:13
Postat de observator_federal pe 09 Aprilie 2017, 18:48

Nu te mai complica, spune-ne doar culorile FC FCSB si localitatea de resedinta - nu vazut in massmedia, prin clasamente sau programe, vreo mentiune in acest sens. Stii?

Culorile sunt: galben( stelele sunt reprezentate grafic deobicei utilizand culoarea galben), rosu si albastru ( logic, culorile Stelei)

Vezi toate comentariile (112)
Comentează