FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Raul Rusescu, la un pas să ajungă la un club din Liga 1: „E posibil să vină la noi!”

Raul Rusescu / Sursă foto: Imago Images
Raul Rusescu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 13:00 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 13:20

Raul Rusescu (33 de ani), liber de contract după despărțirea de Academica Clinceni, se antrenează cu FC Voluntari și ar putea semna cu formația antrenată de Liviu Ciobotariu.

Chiar dacă cel poreclit „Pufulete” și-ar fi dorit un contract în străinătate, cele mai mari șanse sunt ca Rusescu să continue în Ilfov. Nu la Clinceni, unde a reușit goluri importante sezonul trecut, ci la FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu confirmă: „Rusescu a venit să se antreneze cu noi”

„A venit să se antreneze cu noi, m-a rugat, m-a sunat! Este un băiat pe care l-am avut atunci când antrenam la Otopeni. 

Dacă nu-și găsește ceva afară, e posibil să vină la noi, să-l luăm în calcul. Deocamadată se pregătește cu noi și așteptăm un răspuns”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, conform digisport.ro

Gabi Tamaș s-a săturat și nu mai vrea să fie președinte la FC Voluntari: „Deja mă cam doare capul”
FC VOLUNTARI
Gabi Tamaș s-a săturat și nu mai vrea să fie președinte la FC Voluntari: „Deja mă cam doare capul”

10 meciuria bifat Rusescu în naționala României, pentru care a marcat un singur gol, contra Ungariei, în 2014, într-un 1-1 la București

2 titluria cucerit Rusescu în Liga 1, ambele cu FCSB, în sezoanele 2012-2013 și 2014-2015

Rusescu vine după un sezon bun la Clinceni

În sezonul recent încheiat, Rusescu a înscris de 6 ori în cele 30 de meciuri jucate în tricoul echipei din Ilfov. Rusescu, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din Liga 1, a părăsit-o pe Academica Clinceni în această vară. Atacantului i-a expirat contractul cu Academica și nu a primit o ofertă concretă de prelungire.

Numele lui Rusescu a fost implicat într-o uriașă controversă în play-off-ul sezonului trecut. Acesta a marcat în returul cu FCSB, meci încheiat la egalitate, scor 2-2, iar apoi a fost luat la țintă de Mihai Stoica. MM a sugerat că Raul Rusescu nu a jucat la capacitate maximă cu CFR Cluj, acuzându-l la acea vreme pe atacant că ar fi avut o înțelegere cu șefii din „Gruia”.

Rusescu a evoluat în trei perioade pentru FCSB, 2011-13, 2014-15 și 2018-19, și a devenit unul dintre jucătorii preferați ai fanilor.

VIDEO Adi Popa, dezvăluiri despre metodele din perioada Reghecampf-Neubert: „N-am făcut insuflații, mi se păreau deranjante”

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB n-a avut așa atacant! Becali e gata să aducă un fotbalist fără rival

Marius Croitoru reacționează după ce Federația i-a interzis să mai dea indicații: „Am jucat până la 38 de ani! Când să fac școala?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  25 August 2021, 17:41

Rusescu a luat Ilfovul pas cu pas.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează