FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Continuă războiul la Poli Iași » Replica lui Paraschiv la reacția acidă a lui Ambrosie: „Top 3 minciunică! Să înțelegem deci că a fost un act de corupție la nivelul deciziei FRF?”

Adrian Ambrosie
Adrian Ambrosie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 08:36 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 15:44

Adrian Ambrosie, vicepreședintele Consiliului Director la Poli Iași, a avut o reacție acidă la adresa lui Ciprian Paraschiv, președintele executiv al clubului, după ce acesta le-a cerut demisia membrilor Consiliului.

UPDATE 15:30 Ciprian Paraschiv a oferit o reacție după cuvintele lui Ambrosie: „În încercarea disperată de a-și acoperi sabotajul la adresa Politehnicii și acțiunile cu iz penal, mărul otrăvit a vărsat un nou sac de minciuni în spațiul public. Aș putea combate fiecare nouă minciună lansată de lacomul ”patron” care a spoliat clubul, l-a târât în scandaluri și anchete legate de integritatea echipei. Dacă aș face asta, ar însemna să cobor la nivelul lui, să-l bag în seamă. Pentru mine, vorbesc actele! Un lucru e cert. Până nu va fi îndepărtat de la club, Poli nu va avea nicio șansă să fie așa cum își doresc suporterii ieșeni”

Știrea inițială:

Trupa din Copou trece prin cea mai slabă perioadă de la revenirea în Liga 1, iar Consiliul Director al Politehnicii Iași a respins cererea președintelui executiv al clubului, Ciprian Paraschiv, de a intra în concediu fără plată. Acesta a lansat un atac dur la adresa membrilor Consiliului. Adrian Ambrosie a reacționat pe contul său de Facebook și a venit cu lămuriri la acuzele aduse de Paraschiv, pe care l-a numit „Top 3 minciunică”.

Reacția lui Adrian Ambrosie:

„Precizări la precizările cumetrilor Top 3 minciunică.

De la început am crezut că experiența de la Federatie a celui care s-a supranumit Top 3 manager din România va fi mai utilă în aducerea sponsorilor, în promovarea jucătorilor din propria Academie (doar FRF a impus regula cu 2 jucatori U21 in echipa de start din Liga 1, nu?), în relația cu presa, cu autoritățile locale, pentru a construi un nou stadion și nu în ultimul rând în relația cu celelalte cluburi și instituții implicate în fotbalul românesc.

Dar, rând pe rând, toate acestea s-au dovedit a fi „promisiuni electorale” din partea celui ce urma să ducă echipa în cea mai întunecată zona a existenței ei din ultimii ani, pe ultimul loc în Liga 1.

Prima promisiune a fost trâmbițata aducere a 200.000€, de la un sponsor, în ziarul unde scrie cumătrul. Stupoare! Deși ordinul de plata era semnat și depus la banca am așteptat mult și bine să intre banii în cont care, de fapt, așa cum am văzut în contract, erau 200 k lei, nu de euro!!! Apoi s-au invocat fel de fel de motive legate de Covid și altele...și nu au au mai fost nici aceștia….

S-a promis că se va face un audit care să arate situația clubului. Conform situației financiare prezentată domnului primar și actualului președinte, la 27 Ianuarie 2020, datoriile pe care le avea clubul erau în jur de 800.000 de euro, fapt confirmat prin semnătură de directorul economic al clubului. Acum auzim de sume de 2 milioane de euro datorii. Dezinformare! [...]

Cumătrul Pinocchio spunea că Top 3 minciunică a găsit datorii la un cantonament de 50.000 de euro! Nimic mai fals! Așa cum a fost toată activitatea și comunicarea sa de până acum. Factura emisă de agenția cu care am încheiat cantonamentul din Antalya 2020 a fost de aproximativ 26.000€ din care plătisem 15.000 euro. Întrebarea este de ce este mințit domnul Cristi Niaze (cu care echipa și oameni importanți din România colaborează, cum ar fi Mircea Lucescu, Hagi, Pancu) și de peste 1 an de zile nu i-a plătit suma datorată pentru serviciile efectuate? După aceste țepe trase, va mai avea clubul credibilitate pentru cantonamente pe datorie? Sau va păți ca alte echipe din Liga 1 care au fost scoase sau sechestrate prin hotelurile din Turcia până plăteau datoriile?

Continuă războiul la Poli Iași » Replica lui Paraschiv la reacția acidă a lui Ambrosie: „Top 3 minciunică! Să înțelegem deci că a fost un act de corupție la nivelul deciziei FRF?”
Ciprian Paraschiv


[...] Seara îl reafirma pe Mircea Rednic în funcția de antrenor principal, iar acesta s-a întâlnit cu stafful să facă programul echipei care se reunea a doua zi. Însă, cu 1 ora înainte de antrenament, l-a anunțat pe Rednic că nu mai este antrenorul echipei! Motivul? Nu își permite salariul din contract. Rednic a vrut să își reducă salariul, dar alt antrenor era deja la stadion! Și a făcut acest lucru fără să se consulte cu nici unul din membrii Consiliului Director, ba chiar l-a pus într-o situație jenantă pe Dl. Antohi care a fost întrebat de presă de aducerea lui Pancu, acesta neștiind absolut nimic despre faptul că fusese numit antrenor principal în locul lui Rednic! S-a folosit de banii lui Rednic când a avut nevoie și apoi l-a îndepărtat pentru că nu putea sa îl controleze!

Suntem în cea mai proastă relație cu Liga Profesionistă de Fotbal pentru că Top 3 minciunică a transferat războaiele altora în războaiele clubului și în loc să apere interesele Politehnicii a ales să trădeze cluburile pe care le reprezintă la CEX pentru a face jocurile celor care l-au susținut să intre în CEX. A stricat relația cu Universitatea Craiova mințindu-i că nu va juca Mihalache în meciul retur și nu s-a ținut de cuvânt, spunându-le că ”așa e viața!” Așa e viața. Însă uneori viața îți întoarce favorurile!

Cred ca cele mai penibile situații în care poate ajunge un președinte de club este să ceară jucătorilor, pe care i-a tratat fără respect și onoare, să joace meciul pentru el! Cum poate fi catalogat acest om care le-a cerut jucătorilor să joace, la meciul pierdut la FC Argeș, pentru el ca președinte? El este clubul? Este orașul? Este el Guru? De ce nu a simțit cu jucătorii trimiși în șomaj tehnic și să ia același salar ca și ei pe perioada stării de urgentă, ca toți angajații clubului? De ce a luat primă de rămânere în Liga 1?

În concluzie, Top 3 minciunică a pus interesele personale mai presus de interesele echipei. A spus ca a lăsat Federația și s-a sacrificat pentru echipă. Atunci cum explică faptul că ne-a mințit cu salariul pe care îl avea la FRF? De 3 ori mai mic, iar acum are un salariu aproape dublu față de președintele Burleanu care și-a făcut public salariul de 4000€? Sau poate câștiga bani ”altfel” la Federație? Așa cum a spus tuturor că el a rezolvat menținerea echipei anul trecut în Liga 1? Să înțelegem deci că a fost un act de corupție la nivelul deciziei FRF? De ce nu s-a ocupat postul sau lăsat vacant de la FRF? Era neesențial? L-au păstrat pentru „fiul rătăcitor, care se va întoarce la Federație?” Eu personal nu cred aceste lucruri, cunoscându-i pe cei de acolo și mai ales pe Răzvan Burleanu.

Ultima găselniță de a muta atenția de pe dezastrul în care a fost adusă echipa de Top 3 minciunică și să îl mute pe alte mere otrăvite, a fost să anunțe ”ce complot, ce tare a fost săpat din interior și ce echipă dorea el sa facă la Iași”! Dar nu a fost lăsat. S-a stins nocturna. S-a răcit apa. A venit frigul. Și unii arbitri. De cine ai fost sabotat domnule Top 3 minciunică? De propriul management. De rezultatele dezastruoase obținute. Ai sacrificat oameni, jucători simbol al Iașiului din dorința de a-ți salva propria imagine în loc să salvezi echipa. Ai crezut în propriile minciuni.

Top 3 a venit pe un cal mare alb și a cerut să conducă singur și l-am lăsat. A spus că nu are nevoie de Consiliul Director pentru că este susținut de Primărie și CJ. A dat cumătrului toate informațiile confidențiale din club și acum îi acuză pe alții. Și mai și plânge”, a scris Ambrosie.

Precizări la precizările cumetrilor Top 3 minciunică Am tăcut până acum sperând în revenirea echipei. Lăsând să fiu...

Posted by Adrian Ambrosie on Tuesday, 9 March 2021

VIDEO. Ce surpriză ar fi fost! Porumboiu și Iftime, patroni la o echipă de Liga 1 ”Am discutat cu Poli Iași”! Ce nume mare din fotbal i-a atras atenția

Citește și alte știri din Liga 1:

S-au făcut taberele pentru play-off » FCSB pierde lupta aliaților!

Cornel Dinu nu îl iartă pe Magaye Gueye: „Astea sunt singurele lui mișcări”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Martie 2021, 12:58

De cand a venit Paraschiv la Iasi clubul sa dus de rapa asa cum dinamo sa dus de rapa dupa ce a venit Mario Nicolae !

974595099240315
Vasile Lascar  •  10 Martie 2021, 20:24

In liga a doua Iasul va ramane mult timp, posibil sa retrogradeze in liga a treia..!

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Martie 2021, 12:56

Cloacă mai mare ca la Poli Iași greu găsești

Vezi toate comentariile (4)
Comentează