FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răzvan nu se îmbată cu apă rece: "La început, lucrurile sînt mereu roz"

Răzvan şi Ana Lucescu +4   FOTO
Răzvan şi Ana Lucescu

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 12:47

Răzvan Lucescu a spus că ştia că va ajunge la Rapid după perioada mai grea la echipa naţională. Fostul selecţioner a dezvăluit că i-a mărturisit soţiei că indiferent de oferte sau de situaţia la reprezentativa României, el va rămîne pe banca Rapidului anul acesta.

 

"La început, toate lucrurile par roz şi frumoase. Sper că această stare va continua. Deja domnul Copos pune presiune şi foarte bine face. Rapid trebuie să devină o echipă care să cîştige trofee şi să joace în cupele europene. Asta înseamnă să fim motivaţi şi să ne dorim aceste lucruri. Cei de aici mi-au arătat că pot gestiona foarte bine momentele delicate situaţiile mai tensionate.

După acea perioadă mai grea de la echipa naţională, am ştiut că voi veni la Rapid. Pot să mărturisesc că i-am spus soţiei mele că orice s-ar întîmpla, voi rămîne la Rapid", a spus Lucescu la conferinţa de presă.

Noul antrenor al echipei a vorbit şi despre fundaşul central al Rapidului, Marius Constantin: "Va rămîne ca o perspectivă pentru un eventual transfer, iar apoi vom decide dacă va rămîne sau nu".

"În zilele următoare vom încerca să completăm lotul pentru că avem nevoie de doi jucători pe post. Ianis Zicu este un jucător al Timişoarei şi nu pot comenta despre el. Din ce am înţeles, el va merge în străinătate", a mai spus Răzvan.

Dinu Gheorghe a vorbit despre situaţia mijlocaşului, Costin Lazăr. "Trebuie să înţeleagă că dacă va accepta contractul oferit de noi, va deveni cel mai bine plătit jucător al nostru. Noi îl vrem în continuare, aşteptăm, dar totul are o limită."

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
babausk
babausk  •  14 Iunie 2011, 22:32

rasvanele sa-ti dea dumnezeu ceea ce i-ai dorit tu lui Sumudica acum o luna si jumatate , fara suparare , DA ?

gio1
gio1  •  14 Iunie 2011, 08:31
Postat de 197410 pe 13 Iunie 2011, 16:49

a intrat pe usa din spate la natinala si a iesit pe usa din ''dos''sa-ti fie rusine razvane esti un nesimtit imi doresc sa te dea copos afara dupa 3etape te aste[pt la ploiesti sa-ti umplu frigideru

Pacat de copilasul din poza sa aiba asa un tataTAMPIT! Sa speram ca nu e genetic...

krystyan001
krystyan001  •  13 Iunie 2011, 23:30
Postat de 197410 pe 13 Iunie 2011, 16:49

a intrat pe usa din spate la natinala si a iesit pe usa din ''dos''sa-ti fie rusine razvane esti un nesimtit imi doresc sa te dea copos afara dupa 3etape te aste[pt la ploiesti sa-ti umplu frigideru

pai al tau e umplut deja nu?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează