FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

EXCLUSIV Reacția lui Dragoș Iancu, când a auzit de suspendarea de 16 etape primită de cel care l-a accidentat grav: „Poate a fost așa și pentru a se da un exemplu”

Dragoș Iancu pe patul de spital/ Sursa foto: Facebook @FC Hermannstadt
Dragoș Iancu pe patul de spital/ Sursa foto: Facebook @FC Hermannstadt

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 16:44 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 16:47

Dragoș Iancu, fotbalistul accidentat grav de Valentin Țicu în meciul Petrolul - Hermannstadt din 24 septembrie, a reacționat, în exclusivitate pentru GSP.ro, la aflarea veștii că fotbalistul „lupilor galbeni” s-a ales cu o suspendare imensă, 16 etape în afara terenului

Fotbalistul care va fi departe de teren în următoarele luni consideră că pedeapsa primită de Țicu e „puțin cam dură”, însă admite că o astfel de sancțiune-record a fost acordată și pentru a se crea un precedent. Iancu nu-i poartă pică lui Țicu, cei doi s-au împrietenit după incidentul nefericit petrecut luna trecută.

„Mi se pare puțin cam dură suspendarea lui Vali. Mi-e greu să comentez prea mult, dar poate că a fost așa și pentru a se da un exemplu. Mă gândesc, nu știu! Sper să fie și el OK, să treacă peste asta.

„Noi avem o relație bună, nu trec două zile fără să vorbim. Sunt bine cu recuperarea, decurge totul bine, cred că în cantonamentul de iarnă voi fi cu echipa. Sunt bine și cu moralul, le mulțumesc celor de la FCSB că mă ajută”, a afirmat Dragoș Iancu, în reacția oferită Gazetei Sporturilor miercuri după-amiaza. 

Eliminare Țicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru 16 (șaisprezece) meciuri și penalitate sportivă de 10.000 lei. 

- Comisia de Disciplină din cadrul FRF

Petrolul reacționează vehement, după suspendarea uriașă primită de Țicu: „Nu acceptăm, vom face recurs!” » Ce estimează șefii „lupilor”
SUSPENDARE
Petrolul reacționează vehement, după suspendarea uriașă primită de Țicu: „Nu acceptăm, vom face recurs!” » Ce estimează șefii „lupilor”

Pe 24 septembrie, Dragoș Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu în debutul meciului susținut cu FC Hermannstadt la Ploiești, contra Petrolului (0-0), după o intrare fără intenție a lui Țicu. Iar o zi mai târziu a fost operat vreme de 5 ore la spitalul Monza din București.

Cum arată acum stângul lui Dragoș Iancu

Gazeta Sporturilor a intrat zilele trecute în posesia unor videoclipuri de la una dintre ședințele de recuperare pe care Dragoș Iancu le face la Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul lui FCSB. Iar stângul lui Iancu, în zona gleznei, acolo unde s-a produs fractura, arată de parcă ar fi avut doar o leziune minoră.

Glezna este bandajată, dar mobilă, astfel încât poate da și la pedale. Chirurgul care l-a operat, Gabriel Dinu, a asigurat că Dragoș va putea juca din nou fotbal, iar antrenorul Marius Măldărășanu îl așteaptă la pregătiri în luna ianuarie.

Clubul i-a plătit intervenția chirurgicală, 25.000 de lei (aproximativ 5.000 de euro), și i-a extins contractul. Potrivit unor surse GSP.RO, acordul cu Iancu, scadent în 2024, a fost prelungit cu un sezon, până în 2025. Totodată, salariul i-a fost mărit cu 1.000 de euro lunar, de la 3.000 de euro pe lună, cât câștigă acum, la 4.000 de euro pe lună.

VIDEO Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! Accidentarea gravă suferită de Dragoș Iancu a înmărmurit Superliga

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Petrolul reacționează vehement, după suspendarea uriașă primită de Țicu: „Nu acceptăm, vom face recurs!” » Ce estimează șefii „lupilor”

Mario Iorgulescu, condamnat DEFINITIV la 13 ani de închisoare cu executare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Marba1948
Marba1948  •  18 Octombrie 2023, 19:09

De ce n-ati ales ca titlu primele cuvinte ale jucatorului, cum e normal: ”Mi se pare puțin cam dură suspendarea lui Vali.” GSP, fiti corecti, daca Vali Ticu era capitanul FCSB, ce ati fi scris? Ma refer la Udrea, Ramureanu... Fiti macar O DATA corecti!

raf1946
raf1946  •  18 Octombrie 2023, 17:09

Ăștia de la Comisii sunt mai catolici decât Papa. Cum, băi, 16 etape ? Puteați să-i dați maxim cât stă jucătorul Hermannstadt-ului până să intre să joace fotbal din nou. Dar ce să le ceri la încuiații ăia. Ochelari de cal vă lipsesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează