FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ACS POLI 1-2

Reacția lui Golofca după ce coechipierul său i-a dedicat golul lui Leo Grozavu

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 22:36

Cătălin Golofca susține că nu a văzut tricoul cu mesajul de suținere pe care Andrei Miron l-a arătat camrelor după ce a deschis scorul în partida cu ACS Poli Timișoara.

După ce a marcat, Miron s-a îndreptat către banca de rezerve pentru a sărbători și a ridicat în aer un tricou cu mesajul "Alături de Leo", chiar sub privirile lui Golofca (detalii AICI).

"S-a întamplat, am pierdut, mergem mai departe. Nu am văzut tricoul lui Miron, eram la încălzire, foarte bine că i-a dedicat mesajul. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, a trecut, ce a fost a fost", a spus Golofca la TV Digi Sport.

Leo Grozavu l-a lovit pe Cătălin Golofca în timpul meciului cu Astra, iar ulterior și-a dat demisia de la echipă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1013850201981154
Mircea Gabriel  •  11 Martie 2017, 10:58

Urat, urat, urat. Sclavi pupinchurhhisti, limbishti. Niște neica nimeni fara caracter. Atât intelege Miron. IQ la nivelul genunchiului de purice.

portardelegenda
portardelegenda  •  11 Martie 2017, 08:53

daca te uiti un pic la figura *** a lui Miron iti dai seama ca are un IQ sub 50 asa ca la ce sa te astepti de la unul crescut in sfantul ,,spirit al sclaviei " din Liga 1 . Felicitari Mircea Sandu , Mitica Dragomir , Razvan Burleanu . Iata produsul politicilor voastre . Sa fi batut , injurat , facut varza pentru niste bani si pe deasupra sa mai vi si cu dedicatii si osanale , exemplu de *** totala .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  11 Martie 2017, 00:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează