FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 1-2

Reacția lui Șumudică după ce a amenințat un reporter: ”Mă întreba doar de Enache, credeam că e vărul lui” » Ce spune despre conflictul cu fanii

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2015 17:44

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre reacțiile nervoase pe care le-a avut după partida pierdută cu Pandurii, scor 1-2.

Tehnicianul s-a contrat cu reporterul celor de la DigiSport, televiziune ce deţine drepturile TV ale Ligii 1, pe motiv că întrebările care îi erau adresate ar fi fost răuvoitoare (Mai multe detalii).

"Am avut un conflict cu un reporter care mi-au pus 4 întrebări, toate cu tentă. La un moment dat am crezut că Enache e vărul lui, mă întreba doar de el", a spus Şumudică la DolceSport.

Şumudică a avut un conflict şi cu un fan, însă nici în acest caz nu consideră că a greşit (Mai multe detalii): "Țipa la mine să-l scot pe Alibec. Toți fanii din Giurgiu trebuie să îi mulțumească patronului că le-a adus echipă de prima ligă și au văzut aici echipe ca West Ham și Alkmaar. Iar ei răsplătesc asta venind o mie la meci. Dacă nu aducea domnul Niculae, rămîneau să vadă Industria Sîrmei Deșertul Goblei sau mai știu eu ce".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1568787050039454
Dan Matei  •  14 Septembrie 2015, 20:57

sumi, sezi bland , ca etapa viitoare te fluiera coltescu.......pigmeule , nu te apuca 1 dec. Giurgiu ......si daca a adus niculae , astra la Giurgiu , care e' problema??? la anu' duce astra la Zimnicea......daca mai iese de la puscarie.....*** infumurat ce esti, nimeni nu te simpatizeaza la Giurgiu.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  14 Septembrie 2015, 20:18

Giulesteanul tot giulestean ramane . ba Pink-ule WHU a venit cu echipa a 8 a .

juliusmad
juliusmad  •  14 Septembrie 2015, 19:51

ha ha ha, ce umor *** are sumudica :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează