FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

DREPT LA REPLICĂ Reacția lui Zăvăleanu, după ce Gazeta a scris că Varga l-a chemat la Cluj pentru o nouă insolvență a CFR-ului

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 18:30 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 18:43

GSP.ro a scris astăzi că Nelu Varga a luat legătura cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, ca să reorganizeze CFR Cluj, o societate năpădită de datorii. Administratorul judiciar de la Dinamo neagă informația prin intermediul unui drept la replică pe care Gazeta îl publică integral mai jos.

  • CONTEXT: Surse din anturajul lui Neluțu au povestit pentru GSP că el l-a contactat pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, căruia i-a transmis că îl vrea înapoi la Cluj pentru încă o insolvență. 
  • Zăvăleanu a mai lucrat pentru CFR între 2015 și 2017, o perioadă în care clubul a fost în insolvență, și o conduce acum pe Dinamo tot în reorganizare. El i-ar fi spus lui Varga, conform surselor, că nu poate pleca imediat de la conducerea roș-albilor, întrucât a împrumutat societatea cu niște sume pe care mai speră să le recupereze din încasările pe care le va înregistra Dinamo în perioada următoare.

Răzvan Zăvăleanu, drept la replică: „Cu domnul Varga nu am mai discutat de foarte multe luni”

„Am aflat cu surprindere, în ediția de astăzi a cotidianului Gazeta Sporturilor, că numele meu este asociat cu viitorul clubului CFR Cluj, mai exact cu o nouă «insolvență» pentru campioana României. 

În numele tuturor reprezentanților RTZ & Partners, pentru că suntem o echipă în această activitate de practician în insolvență și, în același timp, o societate de top în România, precizez pe această cale că vorbim de un «fake news». 

De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare
FCSB
De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare

Informațiile referitoare la problemele financiare ale clujenilor din Gruia sunt niște speculații fără bază reală, nu credem că se pune problema ca acest club să intre în insolvență, fapt dezmințit de altfel și de CFR printr-un comunicat de presă. 

Poate că cele cinci titluri câștigate de această echipă dupa o perioadă de frământări și reorganizare deranjează, dar cu certitudine lupta ar trebui să fie una pur sportivă, nu atrasă într-un noroi al falselor zvonuri, bazate pe «surse» inexistente. 

Cu Domnul Varga nu am mai discutat de foarte multe luni, singurul mesaj pe care i l-am transmis în urmă cu câteva săptămâni a fost de încurajare, pentru a trece peste problemele de sănătate. 

Nu în ultimul rând, ba dimpotrivă, eu și RTZ & Partners ne-am asumat un obiectiv față de Dinamo și față de toți suporterii echipei, să reorganizăm această societate pentru a readuce clubul în elita fotbalului românesc. 

Nu vom renunța sau, dacă acceptați termenul, nu vom ceda indiferent cât de mult își doresc unii să vadă sfârșitul lui Dinamo. Istorie, performanță, suporteri, acestea sunt valorile clubului din 1948 până astăzi, iar datoria noastră este să salvăm Dinamo!”, a precizat Zăvăleanu.

VIDEO. Ce spune Dan Petrescu înainte de CFR Cluj - CS Mioveni

MM Stoica n-o iartă pe CFR Cluj » Ironii în direct după ultimele evenimente din Gruia

Ronaldo Deaconu și-a găsit echipă, după ce transferul la CFR Cluj a picat » A semnat cu o nou-promovată

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
remarque
remarque  •  31 Iulie 2022, 09:15

ce sens ar avea insolventa pentru Varga? Sa stearga datoriile clubului catre sine? Le poate sterge fara insolventa daca asta isi doreste. Nu am grija franelor, dar citesc stirile si le caut sensul. Stirea asta pare sa fie cu alt sens

Dobermannul
Dobermannul  •  30 Iulie 2022, 23:16
Postat de Dobermannul pe 30 Iulie 2022, 23:10

Exact. "Dosar prost facut"

Baiat bun. "Rednic discută în continuare cu acționarul majoritar Dorin Șerdean preluarea echipei de fotbal Dinamo, dar a rămas șocat după ce a analizat actele pe care i le-a prezentat acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, în baza cărora administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu ar putea câștiga 500.000 de euro din insolvența clubului, plus procente importante din mișcările financiare ale grupării."

Dobermannul
Dobermannul  •  30 Iulie 2022, 23:10
Postat de istet10 pe 30 Iulie 2022, 22:48

E veche. A fost achitat. Dosar facut prost.

Exact. "Dosar prost facut"

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close