FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rechizitoriu devastator pentru jucătorii lui Dinamo: "Nu se poate, se întorc foștii jucători în morminte! Cooper e bun la acțiuni de plantat pe zone defrișate"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 10:25

Legenda dinamovistă Cornel Dinu i-a criticat fără menajamente pe jucătorii lui Dinamo, care au coborât din nou în clasament și au ajuns pe locul 10. Roș-albii au o singură victorie în 10 meciuri disputate în această toamnă.

"Realizarea lui Dinamo la ora actuală ar fi dacă ar scăpa de lupta pentru retrogradare. Ar fi un miracol ca Dinamo să prindă play-off-ul.

Nu se poate, se întorc foştii jucători de la Dinamo în morminte cu asemenea atacanţi! Am văzut că Rednic face discuţia aceasta, spune că îi mai trebuie patru sau cinci jucători. Nu, Mircea, îţi trebuie vreo zece la ora actuală!

Dinamo are o apărare ciur, un mijloc care bâlbâie în ceaţă, nu creează absolut nimic. Cooper e bun la acţiunile de plantat pe zone defrişate, împinge în gazon, înţeapă gazonul când aleargă. Bineînţeles, atacul este în pom", a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

Vezi și: EXCLUSIV Cornel Dinu, nemilos: "Lucrul acesta dovedește clar faptul că la Dinamo nu s-a mai vizat peformanța! E cea mai mare nenorocire"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  27 Noiembrie 2018, 14:22
Postat de Gaby A Gator pe 27 Noiembrie 2018, 13:03

Apasati cu blândețe emblema echipei Dinamo de la partea superioara a site-ului gsp! Am spus asta si pentru suporterii pufuleţari ai mizeriei fc5b-penalty care înțeleg mai greu!.... Ei, bine, ce o sa vedeti! .... Fo' 10-15 articole despre echipa Dinamo! Toate acestea, dar absolut toate sunt denigratoare, chiar demonizatoare la adresa echipei Dinamo! E incredibil! Nu vezi un cuvant bun!... Oare cati bani au fost pusi la bataie in aceasta campanie *** pornita impotriva lui Dinamo?? Si cat de urat miros???

D-le Dinu! Nu cornel! Cozma, ca la mineriadă... Nu pot sa cred ca caracaraghioslâcul ăla de comentariu a venit din dorinta-ti intrinsecă de justitie gigistă!? Nu pot sa cred ca vorbesti de corectitudinea lui Dinamo in contextul in care de 2 zile citim de furaciunile si mizeriile medicale incredibile petrecute la mizeria fc5b-penalty!? ... Oare in acest caz neuronul justiţiar nu ti-a zăngănit a fraudă mizerabilă! ? In acest caz nu avem ce discuta pana nu absolvi si cursurile de grădiniță, ulterioare celor sapte ani de-acasa! Ţucu-te-aș!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Noiembrie 2018, 13:39
Postat de Dinu Cozma pe 27 Noiembrie 2018, 13:17

stii ca dinamo e la un punct de retrogradare, nu ? stii ca nu ziarul spune lucrurile astea ,ci cornel dinu ,nu ? la mintea ta vrei articole inaltatoare, laude pt managementul fabulos si jucatorii formidabili. cu asa suporteri purtatori ilegali de ,ma rog, nu-i de mirare ca negoita va omoara picatura cu picatura echipa.

Nu-i așa. Ziarul e plin de articole negativiste într-un moment în care situația s-a stabilizat. Da, e în cel mai de jos moment din istorie, dar se văd îmbunătățiri, chiar dacă firave. A venit Rednic, antrenor care are ochi la jucători și care va aduce ceva mai bun în iarnă, echipa n-a mai pierdut în campionat de etape bune, chiar dacă nu produce fotbal bun, deocamdată( nu are cu cine, asta-i realitatea), nu mai ia un sac de goluri. Dinu are dreptate să critice calitatea jucătorilor, ca dinamovist vechi și performant. Dar să cauți să publici numai atacuri la adresa lui Dinamo, cu tot felul de statistici aiurite și ponegrirea permanentă a lui Rednic, ține de ziar de scandal ieftin și nimic mai mult.

10211604063565289
Stefan Patriche  •  27 Noiembrie 2018, 13:37

Dinu a luat-o iar pe arătură, deşi, poate, pe fond are dreptate. Voi sunteţi şi mai vinovaţi că publicaţi toate tâmpeniile lui clar antisemite. Parcă vă văd pe la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Aţi merita.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează