FOTBAL  »  Superliga  »  RECORD

Record negativ egalat de Dinamo » De 12 ani nu s-a mai întîmplat asta » Stoican şi Kiriţă erau pe teren

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2015 10:50

Dinamo trece printr-o perioadă slabă în Liga 1 şi a ajuns la trei meciuri fără gol marcat, după 0-3 cu Chiajna, 0-1 cu Braşov şi 0-0 cu FC Botoşani.

De 12 ani Dinamo nu a mai avut trei meciuri fără gol marcat. Ultima dată s-a întîmplat în sezonul 2003, cînd la conducerea "cîinilor" tocmai venea Ioan Andone, care urma să aibă şapte meciuri fără victorie.

Dinamoviştii nu reuşeau să marcheze în înfrîngerile cu FC Argeş, 2-0, şi Gloria Bistriţa, 1-0, şi în egalul cu Rapid, 0-0.

Flavius Stoican, actualul antrenor al lui Dinamo, se afla pe teren la acea vreme, alături de unul dintre marii săi contestatari, Giani Kiriţă.

Citeşte şiUn fost dinamovist îl desfiinţează pe Flavius Stoican: ”Hai să fim serioşi! L-au dat afară că era bun?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează