FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 0-1

Rednic a dat lovitura cu Essombe la Timișoara: ”Am simțit că echipa are nevoie de el”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 22:44

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre victoria cu ACS Poli, scor 1-0.

”Sînt 3 puncte foarte importante ținînd cont de condițiile în care s-a jucat (n.r. o ceață densă). Nu pot să spun că sînt mulțumit de evoluția noastră dar era nevoie de o victorie înainte de meciul cu Steaua.

Acum avem două săptămîni să pregătim derby-ul. Sper să jucăm și un amical pînă atunci. Ne vom pregăti oricum la Săftica în următoarea perioadă”, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

”Am simțit că echipa are nevoie de el. Aleargă foarte mult, ține bine de minge, iar golul a venit după intuiția lui. Cine își imagina că portarul va greși?”Rednic despre intrarea lui Essombe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  08 Noiembrie 2015, 11:03

Mesaj catre fani Dinamovisti nu va mai lasati influențați de *** deghizate care se dau drept Dinamovisti sa fim realisti equipa e intrun progres vizibil si Mircea Lucescu chiar e antrenor daca ,e sa comparam cu toate experimentele esuate din ultimul timp gen Stoican sau ala de la Cluj ca,nici timp sai retin numele nu am avut . Sa avem rabdare Clubul e bn avem antrenor bun si chiar daca se mai untimpla si accidente gen ,,Viitoru,,sa nu facem un capat de țara .hai Dinamo, hai Dinamo ,ole ,ole ,ole o suntem câini pina la moarte adevarati .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  08 Noiembrie 2015, 10:03

Pai tu esti nemultumit de echipa de când a inceput campionatul, Strambule,pe buna dreptate. Si noi la fel, dar uite ca nu se schimba nimic. Daca o furai iarasi, dadeai vina pe ceata, ca asa esti tu, parsiv. Chiar ma uitam care sunt indisponibilii pentru meciul viitor si ma gândeam ca, oricare ar fi jucatorul care va lipsi, tot nu e nicio paguba.

tonyys
tonyys  •  08 Noiembrie 2015, 08:33

Blat ordinar...la fel ca-n tur cand au gresit portarul si luchin,fost jucator la dinamo...dar nu-i nimic urmeaza meciul cu Steaua si se vor trezi din nou la realitate.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează