FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Anamaria Prodan: "Mi-a zis ce jucători vrea! El e în sufletul meu"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 15:56

Deși Mircea Rednic l-a dat afară pe atacantul sârb Danijel Subotic și vrea să renunțe la fundașul francez Teddy Mezague, Anamaria Prodan, impresarul jucătorilor, spune că are o relație bună cu antrenorul lui Dinamo.

Anamaria Prodan a dezvăluit că a avut o discuție cu Mircea Rednic și acesta i-a spus ce fel de jucători vrea la Dinamo în perioada următoare.

"Mircea Rednic e în sufletul meu. Am lucrat cu el încă de la începuturile carierei mele de impresar. M-a sunat Mircea acum câteva zile să vorbim. Da, mi-a cerut ajutorul. Mi-a spus ce profil de jucător vrea. Dacă am, îi voi trimite. Da, îl ajut și cu străini. Nu am niciun conflict cu el sau cu Luana Rednic", a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Citește și: Becali îi cere Anamariei s-o saboteze pe Dinamo: "E prietena mea și vreau să mai facă asta încă o dată"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
merace
merace  •  29 Octombrie 2018, 22:09

Cand un om de afaceri se lauda public cu ce negocieri poarta, e semn clar ca nu prea ii merge treaba! :D

289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  29 Octombrie 2018, 22:06

Nu-i profesionist... afacerile sunt afaceri. Eu tin cu Steaua... dar daca as fi impresar si Puriul mi-ar solicita ajutorul in aceasta calitate... i-as prezenta cele mai bune oferte de jucatori din tara si din lume... chiar de-ar fi sa castige toate competitiile din Romania... Nobless oblige !

martinpen
martinpen  •  29 Octombrie 2018, 21:16
Postat de sibelius pe 29 Octombrie 2018, 20:43

Cat timp iese comisionul, poate sa-i aduca si Lutu 2 jucatori lui Rednic.

Da, numai ca Rednic are grija si de fiica-sa, de ce sa ia Prodanca comisioane? Sa ramana banii in familie...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează