FOTBAL  »  Superliga  »  CUPELE EUROPENE

Rednic îi desființează pe oficialii FRF: "Ăștia suntem, niște căcăcioși!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 10:52

Mircea Rednic a criticat dur decizia Comisiei de Licențiere a FRF de a refuza participarea lui Dinamo în cupele europene în sezonul următor.

"Speranţa moare ultima. Noi întotdeauna ăştia suntem, nişte căcăcioşi. Noi avem în mână să luăm o decizie şi o trimitem dincolo. Mai cheltuim şi acolo bani. Aşa vor anumite persoane, dar trebuie să ne gândim şi la sport.

Trebuia să analizăm cum s-a ajuns aici şi ce s-a întâmplat când trebuia să ieşim din insolvenţă şi a apărut un proces din senin, pe care noi l-am câştigat. E păcat pentru suporteri, pentru jucători şi pentru antrenor. Ne-am câştigat dreptul", a declarat Rednic la finalul meciului cu Pandurii, conform Digi Sport.

Dinamoviștii vor merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru a ataca decizia FRF.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
zecs93
zecs93  •  26 Aprilie 2016, 01:32
Postat de vasglo pe 25 Aprilie 2016, 15:49

Evident, pentru el e bine ca Dinamo iese din insolventa platind numai 4,5% din datoria totala de 17 milioane de euro, in timp ce la Steaua e rau ca, tot prin mijloce LEGALE, s-au evitat datorii de 13 mil. euro!... Pai, crede cineva ca Bodu, "marele prieten" al lui Becali, nu statea si in cap sa scoata banii de la Becali daca legea ii permitea??.....

Pai insolventa e legala amice, la noi a fost ca principalu creditor a fost Negoita care este si acum unicul patron la Dinamo !!! Normal ca a cerut scaderea din datorii ca doar nu era nebun sa ceara toata suma integral ca altfel il bateau suporterii, pai unde ai mai vazut tu ca un patron de club sa ceara falimentu deoarece tot el este ala care are clubu sa-i dea datorii ?? unde in lumea asta ??? Deci Dinamo nu a facut nimic ilegal, sa agatzat de insolventa, iar insolventa este legala in Romania !!!

zecs93
zecs93  •  26 Aprilie 2016, 01:28
Postat de ticbis pe 25 Aprilie 2016, 13:53

Revin cu o explicatie suplimentara, in speranta ca te vei lamuri pentru totdeauna. La vremea respectiva, sa muti activitatea unei societati pe o alta societate si s-o lasi pe cea veche cu datoriile era perfect legala, atat din punct de vedere juridic cat si comercial si fiscal. N-a facut nimeni nicio ilegalitate, s-a folosit doar de permisiunile legii ca sa scape de datorii. Daca vrei o comparatie, este exact la fel cu situatia actuala a unei societati in insolventa: scapa de datorii de milioane de euro fara nicio greata!!! Asta a facut Dinamo acum, pentru ca are dreptul legal de a uza de aceasta portita, asta a facut Steaua atunci, pentru ca avea dreptul legal de a proceda asa! In ambele situatii s-au speculat posibilitatile legale de a scapa de datorii, nu-i nicio diferenta! Problema e alta: din punct de vedere al regulamentelor sportive internationale, o echipa aflata in insolventa n-are drept de participare in competitiile europene; deci mi se pare firesc sa nu aibe dreptul de a participa nici in liga 1 si in niciun caz in play-off, in cupa ligii, in cupa Romaniei sau sa concureze pentru locurile eligibile de calificare in preliminariile europene. Este firesc sa fie asa, altfel ajungem in situatia penibila din acest an in care ambele finaliste ale cupei Romaniei nu au drept de participare europeana! Asta in conditiile in care castigatoarea cupei era singura ce avea dreptul de a se inscrie direct in play-off-ul EL, fara alte tururi in plus! Acest drept l-am pierdut!

Eee nu, adica vrei sa-mi zici ca daca faceai datorii si le puneai pe alta societate si dupaia bagai in faliment societatea respectiva cu datorii era totu legal, pai asa de ce nu au facut toti ?? Adica fac datorii, infiintez alta societate, imi mut toate lucrurile pe societatea aia noua si pe asta cu datorii o bag in faliment si gata, hocus pocus au disparut datoriile de ordinu milioanelor !!! Ce bine e sa te cheme Gigi Becali :)))))))))))

zecs93
zecs93  •  26 Aprilie 2016, 01:24
Postat de adi_stelistul pe 25 Aprilie 2016, 13:36

Ti se pare tie ca aici e problema. Ceea ce invoca Dinamo (si e posibil ca TAS sa accepte - dupa cum e posibil sa n-o faca) este ca la data limita ei erau de facto iesiti din insolventa. Si ca iesirea nu s-a produs si de jure dintr-un motiv pur administrativ, legat de acea contestatie a ANAF care oricum a fost nefondata, dupa cum a si decis instanta superioara. Acesta este argumentul lor si, daca as fi in locul lor, l-as invoca si eu. Ca li se va da sau nu dreptate, ramane sa vedem. Pe mine nu trebuie sa ma convingi de nimic, sa stii.

Exact amigo, asta tot incerc si eu dar si toti dinamovisti sa va explicam, ma bucur ca tu ai inteles, oricum esti cam singuru stelist adevarat care merita un BRAVO din partea tuturor !!! Se vede ca esti educat si gandesti logic, un bravo mare !!!

Vezi toate comentariile (83)
Comentează