FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Rednic se face dur ca să-i țină pe jucători în mînă pe final de sezon: ”Voi fi și mai exigent”

La cîrma Petrolului, Rednic a stat în 15 partide:  4 victorii, 5 remize și 6 eșecuri
La cîrma Petrolului, Rednic a stat în 15 partide: 4 victorii, 5 remize și 6 eșecuri

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2015 00:00

Rednic a explicat de ce a renunțat la Ghomsi, le-a transmis un mesaj românilor din lot și a făcut o dezvăluire vizavi de perioada în care a antrenat Petrolul în primăvară.

Mircea Rednic pune presiune pe propriii fotbaliști. "Cu străinii sînt foarte exigent, de acum voi fi și cu românii foarte exigent, să vadă și ei că nu mai merge... Din partea mea, toți au sprijinul meu, cum a avut și Antonio Ghomsi, dar am preferat s-o încheiem fiindcă nu ne-a arătat că ne putem baza pe el pe viitor. Încă mai este pe aici, va pleca abia pe 15 ianuarie. Indiferent cine ești și pe unde ai jucat, nimeni nu are răbdare cu tine. Ghomsi a înțeles situația, nu-i convenea nici lui. Un fotbalist străin, care nu se integrează și nu demonstrează că poate să asigure concurență, nu rămîne! Dar asta e problema cînd iei jucători liberi care să se încadreze în salariul pe care noi eram obligați să nu-l depășim pentru că eram în insolvență, acum nu mai e cazul", a explicat antrenorul de 53 de ani.

"Decideau unii ce n-aveau treabă cu fotbalul"

"Puriul" a fost tehnicianul Petrolului, adversara de diseară, la începutul acestui an, între 10 ianuarie și 5 mai, chiar înainte de a accepta al treilea mandat la Dinamo: "Ploieștiul este un oraș de fotbal, oamenii nu merită să fie tratați ca-n momentul de față. Ploieștiul merită o echipă puternică. Eu am făcut tot ceea ce a depins de mine cît am fost acolo. Pe unii jucători transferați la Dinamo i-am propus și la Petrolul, însă n-au fost acceptați. Și Palici a fost propus și a trecut prin mai multe mîini, mai mulți "specialiști" ce-au decis. Hotărau alții care n-aveau nici o treabă cu fotbalul. A fost o decizie corectă din partea mea că am plecat de la Petrolul în plin campionat".

"Și Stoichiță vrea să cîștige, și eu vreau. Va fi un meci interesant, deschis. Pentru noi, 3 puncte ar fi un pas mare către calificarea în play-off. Petrolul va juca ofensiv"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Trebuie să ne concentrăm la Ploiești ca la un meci de top. În acest campionat, nici o partidă nu are o favorită certă"
Antun Palici, mijlocaș Dinamo

4 meciurimai are Dinamo în acest sezon: diseară, pe "Ilie Oană", apoi acasă cu Pandurii, cu Astra (Cupa României), și ultima etapă din 2015, în Gruia, cu CFR

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1629280413960765
Ioana Maria  •  07 Decembrie 2015, 09:55
Postat de fangigi pe 07 Decembrie 2015, 09:26

Pai si pe Ghomsi nu tot Puriul l-a adus? Ca doar nu i l-a bagat cineva pe gat!

nu ai inteles nimic nu sa acomodat omu in liga 1 te acomodezi mai greu nu e k in liga a doua pe tapsane unde jucati voi

fangigi
fangigi  •  07 Decembrie 2015, 09:26

Pai si pe Ghomsi nu tot Puriul l-a adus? Ca doar nu i l-a bagat cineva pe gat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează