FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - DINAMO 0-0

Rednic se ia de 3 jucători: "Nu joacă, nu-i văd!" » Contre cu "Vamă" pe transferuri: "Ce tot așteptăm?!". Reacția directorului general

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2015 23:13

Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de jocul elevilor săi din meciul cu CSMS Iaşi, scor 0-0, şi a transmis un mesaj conducerii dinamoviste.

"A fost tragere în careul nostru, penalty clar pentru ei. Toată repriza a doua am avut noroc. N-am fost capabili să legăm 3-4 pase. Am avut ceva probleme cu Nedelcearu.

Sînt supărat că există jucători care stau de cîţiva ani pe aici şi acum trebuie să demonstreze că merite să joace. Pretenţii au, dar cînd li se oferă şansa să joace nu o fac. Ionuţ Şerban şi Lazăr au intrat în repriza a doua şi nu s-a văzut nici o schimbare. Feussi trebuie să joace. Nu-l văd nici în faza de apărare, nici în faza de atac şi vorbeşte mult. Ne-a trecut glonţul pe la ureche azi", a spus Rednic la Dolcesport.

"Trece timpul și nu vine fundașul stînga"

Rednic a trimis și un mesaj către conducere: "Sper să vină fundaşul ăla stînga despre care se tot vorbeşte, trebuie să vină de vreo lună, nu ajunge și noi suferim. Trece timpul şi noi tot aşteptăm, nu știu pe cine așteptăm". Replica lui Dinu Gheorghe a venit la Digi: "Se fac eforturi mari, am tot lucrat, l-am adus pe Essombe care sper să facă un cuplu bun cu Gnohere. Feussi nu e un jucător care să prezinte garanții, trebuie să jucăm cu Fai în locul lui, așa că va veni un fundaș stînga. Plus un mijlocaș central".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
pma77
pma77  •  17 August 2015, 12:26

pai sa stii ca daca o sa-l aduca pe fundasul ala o sa se schimbe jocul si o sa da-ti la goluri :)))

thrall17
thrall17  •  17 August 2015, 10:56
Postat de travka pe 17 August 2015, 08:02

v-au dominat aia la toate capitolele tactic fizic psihic tehnic si cum mai vrei tu, dar voi sperati in continuare, asa ati sperat in fiecare an dupa cateva rezultate mincinoase in care cu noroc ati scapat de infrangeri, dar nu poti sa minti fotbalu, rednic a cam sesizat asta si de asta urla disperat, stie ca va urma o perioada neagra

Tu vb de meciul stelei cu ASA sau cu trencin?

masim
masim  •  17 August 2015, 08:27

Remnic face ca intodeauna. Arunca neputinta lui in spatele la altii. Cand jocul nu merge nu vede vina lui si o da ca nu are jucatorii pe care-i vrea el. Antrenor de 2 bani ! (si aia daca se poate sa intre tot in buzunarul lui)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează