FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic taxează declarația lui Reghecampf: "Pe ce te bazezi?"

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 12:10

Mircea Rednic a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre afirmațiile lui Reghecampf, care a spus că vrea ca Steaua să joace cu Dinamo în semifinalele Cupei României.

"Are el așa mare încredere că o poate bate pe Dinamo dacă joacă în semifinalele Cupei? Oricum este meritul lui pentru ascensiunea Stelei, dar și al lui Gigi Becali și al jucătorilor.

Pe de altă parte, noi trebuie să ne întărim, fiindcă Anamaria are relații și poate aduce jucători buni la Steaua", a declarat Rednic.

 

...despre Vojnovici: "Îi mulțumesc lui pentru tot ce a făcut la Dinamo. El mi-a spus că are o vîrstă și că vrea să joace. L-am înțeles și ne-am despărțit".

...despre meciul cu CFR: "Băieții nu trebuie să se gîndească la vacanță. Trebuie să învingem la Cluj și să terminăm pe locul trei acest an. Nu va fi un meci ușor nici pentru CFR, dar nici pentru Dinamo. Cred că o victorie ar însemna calificarea în play-off". 

Rednic are bătăi de cap înainte de meciul cu CFR Cluj, de duminică, de la ora 20:30. Andrei Marc și Cosmin Matei sînt răciți, iar Paul Anton are probleme medicale. Antrenorul va decide în această seară dacă îi va folosi pe cei trei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Decembrie 2015, 12:15

Poate avem noroc si jucam fara Matei ! plz plz plzzzzzz !

fangigi
fangigi  •  18 Decembrie 2015, 20:39

Cum pe ce se bazeaza? *** se bazeaza pe Tudor, ca d3 obicei!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grandetorito
grandetorito  •  18 Decembrie 2015, 19:43
Postat de adianghelescu pe 18 Decembrie 2015, 19:32

deci ca orice suporter *** ai mintea ingusta de la anghelache la anghelescu e cale lunga asta imi e numele meu si nu imi erusine de el spre deosebire de tine care ai un alt nick fata de numele adevarat mai am o intrebare la tine altceva decit chestia cu prezenta la hotelul rin mai stii sa nu uitam ca sunteti singurii spectatori nu galerie platita cu bani sa mearga la meci sau si mai rau cu pufuleti

Fara te superi pe mine ca fac o gluma... dar daca vorbesti asa cum scrii, te sufoci si mori. Un semn de punctuatie iti poate salva viata!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează