FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Reghe n-a venit la conferința de presă dinaintea meciului cu CS U » Mulțescu, pus la punct de secund: "Mai mult respect"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 11:28

Toni Petrea, antrenorul secund al celor de la FCSB, a declarat că nu crede afirmațiile făcute de Mulțescu, după ce tehnicianul lui CS U a dezvăluit un presupus avertisment primit de la Reghecampf. 

Petrea i-a ținut locul principalului stelist la conferința de presă dinaintea meciului cu CS U, deoarece Reghecampf este suspendat. Secundul stelist a adăugat că reacția lui Alex Ioniță la finalul meciului Astra - FCSB (0-1) a fost una nepotrivită.

"Credeți așa ceva? Nu are rost să discutăm asemenea lucruri. Suntem aici pentru a pregăti jucătorii să joace fotbal, nu pentru alte sporturi. Ar trebui să existe mai mult respect, din partea tuturor. Fiecare club are propria strategie și gândește cum crede acest final de sezon", a declarat Toni Petrea.

Gheorghe Mulțescu s-a arătat îngrijorat înaintea partidei din ultima etapă a sezonului dintre FCSB și CSU Craiova. Tehnicianul oltenilor a declarat că Laurențiu Reghecampf i-ar fi transmis un mesaj conform căruia va pune un jucător "să le rupă picioarele" lui Ivan și Băluță (detalii AICI).

  •  Meciul decisiv în lupta pentru titlu, dintre FCSB și CS U Craiova, se joacă sâmbătă, de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
xavi-
xavi-  •  14 Mai 2017, 08:11

Tare asta,cei de la FCSB cer respect,dar MM injura si scuipa oficialii CSU cand FCSB a dat gol.

dansy
dansy  •  12 Mai 2017, 18:02
Postat de observator_federal pe 12 Mai 2017, 16:13

Enache a dat gol Craiovei, el si cu Pintilii - in victoria aia in deplasare, cu 2-1, in ciuda a doua penaltyuri provocate de Tamas (blat?!). Valoare incontestabila. Mai mult respect - vorba secundului al carui nume nu-l retin si nici nu vreau sa-l retin...

Respect fata de cine??? De niste hoti ca voi de la FCSB.Ati uitat cazul "valiza" ?? Ati uitat cum ati jucat cu rezervele in meciul de acum 4-5 ani de la Bucuresti contra Viitorului si le-ati dat meciul caci altfel Viitorul se ducea in B???Ati uitat cum ati castigat in tur cu CSU dintr-un penalty care nu a fost(un asa zis hentz in afara careului)si multe alte mizerii?? Nu va este rusine??

observator_federal
observator_federal  •  12 Mai 2017, 16:13
Postat de Eugen Eugenescu pe 12 Mai 2017, 12:09

daca joaca celebrul si inegalabilul pilot de formula ***,la Enache ma refer,e suficient ! meciul e ca si pierdut...pentru Steaua !

Enache a dat gol Craiovei, el si cu Pintilii - in victoria aia in deplasare, cu 2-1, in ciuda a doua penaltyuri provocate de Tamas (blat?!). Valoare incontestabila. Mai mult respect - vorba secundului al carui nume nu-l retin si nici nu vreau sa-l retin...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează