FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf a comentat în premieră legătura lui Dennis Man cu o casă de pariuri: "Tatăl lui nici nu îndrăznește să vină pe lângă noi!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 19:12

Laurențiu Reghecampf a avut o intervenție telefonică la TV Digi Sport, unde a analizat și evoluția noii speranțe a Stelei, Dennis Man:

"Dennis este un jucător de viitor, care în scurt timp va ajunge titular. Este foarte important pentru moralul lui să evolueze cât mai bine, să fie întotdeauna la locul potrivit".

Reghecampf este de părere că cea mai bună poziție a lui Dennis Man este în spatele vârfului:

"În mod normal, el evoluează în spatele vârfului, are viteză și tehnică bună și lovește foarte bine mingea cu capul, în ciuda înălțimii.

Ne va ajuta mult și pentru că trebuie să îndeplinim această cerință cu jucătorul under 21", a mai spus acesta.

Antrenorul Stelei a comentat și informațiile conform cărora părinții lui Dennis Man ar deține o casă de pariuri în Arad:

"Nu mă interesează aceste lucruri. Dennis este un băiat cuminte. Tatăl lui îl aduce aminte, nici nu îndrăznește să vină la cabină sau pe lângă noi, stă la poarta stadionului. Cu siguranță nu este o problemă".

Dennis Man (18 ani) a marcat primul gol pentru Steaua duminică, în victoria 2-0 de la Iași, fiind cel mai tânăr marcator al roș-albaștrilor din acest sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  02 Noiembrie 2016, 07:03

sper sa nu uiti asta. Mai multa incredere pustiului , fara retinere, e peste multi ce avem acolo. baga tinerii ca nu are cine lua campionatul, degeaba se screm !!

zizu
zizu  •  01 Noiembrie 2016, 20:44

astia de la fcsb se pricep de minune cand e vorba de jucatorii altor echipe sa faca bascalie de ei....ba fumeaza ,ba beau....dar cand aceste probleme apar la fcsb ....totul devine cat se poate de ok

kyil
kyil  •  01 Noiembrie 2016, 20:30

orice jucator daca are talent si i se ofera incredere poate sa faca jocuri bune, dar pentru secundul Reghe nu e bun decat de U21, macar e bine si cu regula asta!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează