FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Reghecampf a comentat perchezițiile de la fostul său club: "Îmi pare rău pentru domnul Minea" » Săgeți în direcția Astrei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 10:53

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe Concordia Chiajna și se declară mirat de problemele pe care primarul Mircea Minea le are. Primarul comunei ilfovene a fost dus la sediul poliției. (Vezi detalii) De asemenea, antrenorul Stelei a vorbit și despre propria echipă, pentru care urmează un meci cu Dinamo. 

"Îmi pare rău pentru domnul Minea. Sper să nu fie o situație dificilă pentru el. Acum aflu, nu știam ce s-a întâmplat. Domnul Minea s-a ocupat de tot ce înseamnă fotbal în Chiajna.

Chiar dacă nu am încheiat perioada de la Chiajna cu bine, nu înseamnă că trebuie să vorbesc urât despre el. El a făcut multe pentru sportul din Chiajna", a zis Reghecampf la Digi. 

 ...despre Astra - Pandurii 0-0: "Am urmărit meciul cu interes. S-a rupt echilibrul când Teixeira a luat roșu. Pandurii a făcut un meci foarte bun. La norocul pe care Astra l-a avut până acum, nu era exclus să dea lovitura chiar și în inferioritate".

...despre cererea lui Șumudică de a-l suspenda pe Stanciu: "Șumudică ar trebui să nu mai vorbească despre noi. Dacă oamenii de la Comisie îl vor chema pe Stanciu, foarte bine, dar până atunci să nu mai zică Șumudică tot ce vrea pe la TV". 

 ...despre revenirea lui Marica: "E bine că Marica se antrenează. S-ar putea să poată juca duminică. Dar dacă nu intră duminică, va reveni în perioada următoare când vor urma meciuri din 3 în 3 zile". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  06 Aprilie 2016, 15:22
Postat de mal. pe 06 Aprilie 2016, 14:53

Creier de manelist: „E bine că Marica se antrenează. S-ar putea să poată juca duminică. Dar dacă nu intră duminică, va reveni în perioada următoare...” Că mai avea o singură posibilitate: să nu mai revină niciodată! A venit primăvara băieți, creierul e la terase și gura vorbește singură!

iar vorbesti in oglinda?

mal.
mal.  •  06 Aprilie 2016, 14:53

Creier de manelist: „E bine că Marica se antrenează. S-ar putea să poată juca duminică. Dar dacă nu intră duminică, va reveni în perioada următoare...” Că mai avea o singură posibilitate: să nu mai revină niciodată! A venit primăvara băieți, creierul e la terase și gura vorbește singură!

davi7
davi7  •  06 Aprilie 2016, 14:52
Postat de ortega pe 06 Aprilie 2016, 13:10

Cum s-o fi nimerit să se adune toți scârboșii la fcsp ? Cin-se-aseamănă se-adună ? Liantul mizeriei din sat Mogoșoaia o fi mogulul miorițelor ? Tot auzim de PanamaPapers , dar avem și noi un PiperaPampers de toată frumusețea ... Face becalul o grozăvie de zâmbuc , hop , *** ... Ducka , Mimi , Argă sau *** , de-abia așteaptă *** ...

Problema nu este cu cei care vin la Steaua ci cu tine. Chiar daca ar veni antrenor sf Petru tot ai gasi ceva de zis contra.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează