FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

Reghecampf a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor la finalul meciului cu Astra: "I-am chemat la mijlocul terenului și le-am zis" + Cine va fi căpitanul Stelei după plecarea lui Stanciu

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 22:54

Laurențiu Reghecampf s-a arătat dezamăgit de faptul că Steaua n-a reușit să marcheze un al doilea gol liniștitor în meciul câștigat în fața Astrei, scor 1-0.

"Au fost multe momente în care jucătorii au exagerat. Cred că Steaua trebuia să marcheze al doilea gol mai devreme. N-am reușit să marcăm și la sfârșit am tremurat la acea lovitură liberă din minutul 94.

Le-am zis după meci, când i-am chemat la mijlocul terenului, că dacă erau mai concentrați și tratau mai bine anumite faze puteam închide meciul mai repede.

Boldrin e un jucător cu calități, dar trebuie să facă și mai mult de atât. El și ceilalți jucători mai au lucruri de pus la punct. Avem un lot bun, dar încă nu avem o echipă așa cum mi-o doresc. Alin Toșca va fi căpitanul nostru până când Pintilii se va întoarce", a declarat Reghecampf la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
larisa_i
larisa_i  •  12 Septembrie 2016, 09:42
Postat de corectu pe 12 Septembrie 2016, 07:44

Victorie incontestabila.S-a ratat mult din pozitii clare de gol.Antrenorul derbedeu si-a dat dat iar in petec.

Da, da si Astra putea sa dea gol. Stelistii din pacate habar n.au sa combine in fata portii. Sa tratezi in halu ala situatii clare de gol. Adi Popa face aceleasi greseli de cand a venit la Steaua. Ar trebui exersat cu el cum sa lovesti mingea, cum sa dai o pasa si cum sa tragi un sut.

larisa_i
larisa_i  •  12 Septembrie 2016, 08:50

Vai da ce putini catelusi p.aici. sa fi luat Steaua bataie umpleau pagini de comentarii inteligente

andy_2008
andy_2008  •  12 Septembrie 2016, 07:46

Arbitru n a favorizat pe nimeni.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează