FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Reghecampf, dezamăgit de întrebarea unui jurnalist: „Nu a fost o rușine”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 17:02 / Actualizat joi, 26 mai 2022 17:20

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul de la Universitatea Craiova, a fost deranjat de o întrebare la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani, din barajul pentru calificare în preliminariile Conference League.

  • CSU Craiova - FC Botoșani se joacă vineri, 27 mai, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1

„Calificarea în Europa ar mai spăla din rușinea unui campionat și a unei Cupe ratate?”, a fost întrebarea care l-a deranjat pe Reghecampf. Antrenorul a rămas blocat pentru câteva secunde, apoi și-a început discursul: „Rușine a fost când nu ne-am calificat în finala Cupei. În campionat, au fost anumite motive care au dus la terminarea pe locul 3. Echipa noastră s-a prezentat foarte bine. Sunt dezamăgit să aud că vedeți acest lucru ca pe o rușine”.

Noi suspiciuni la ultimul titlu luat de FCSB. Campion al României, în direct: „Unii dintre colegii mei de la ASA nu au vrut. Au fost alte interese”
GSP LIVE
Noi suspiciuni la ultimul titlu luat de FCSB. Campion al României, în direct: „Unii dintre colegii mei de la ASA nu au vrut. Au fost alte interese”

Declarațiile lui Reghecampf, înaintea barajului cu Botoșani

Anterior întrebării care l-a pus pe Reghecampf în dificultate, antrenorul a insistat pe ideea că acest meci nu ar trebui să se dispute, deoarece Botoșani a terminat sezonul pe locul 9. Moldovenii ar fi trebuit să dispute semifinala barajului cu echipa de pe locul 8, Sepsi. Covăsnenii s-au calificat însă direct în preliminariile Conference League după ce au câștigat Cupa României. Astfel, Botoșani a ajuns direct în finala barajului cu CS Universitatea, echipa de pe locul 3.

„Îmi e greu să vorbesc de acest meci și de această alegere regulamentară care există în momentul de față Jucăm meciul de mâine seară în așa fel încât să ne câștigăm dreptul de au juca în Conference League, deși nu înțeleg sensul, dar în fine. Sun singur că cei de la Botoșani vor veni foarte motivați, este șansa unei echipe care nu a fost în play-off să joace un asemenea meci. Jucăm acasă și sper să facem un meci bun și să reușim să închidem sezonul cu o calificare în Conference League.

Nu mai contează ce s-a întâmplat în acest sezon, doar acest meci de calificare în Conference League,. Ei sunt o echipă schimbată, dar încearcă să joace fotbal. Mihai Roman va fi foarte motivat, fundașii centrali sunt periculoși la faze fixe”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali îi răspunde ministrului Dîncu pe tema arenei din Ghencea: „Eu îl credeam băiat deștept. Își pun ăștia ambiția cu mine?”

Intervine în scandalul Șucu - Varga: „Ați văzut ce răspuns i-a dat? Șmecheresc. L-a liniștit”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
morisca_11
morisca_11  •  27 Mai 2022, 10:52

antrenorul a spus purul adevar , dar asa mai cu perdea , sa nu bata direct la ochii . a spus practic exact ce sa intamplat la Craiova . si nu este de mirare ptr nimeni , daca Botosani se va duce in cupele europene , in iarna sa nu uitam ca Rotaru nu a transferat nici un jucator si din contra au plecat 4 jucatori .

prazberg
prazberg  •  27 Mai 2022, 02:41
Postat de flosud97 pe 26 Mai 2022, 20:53

Pai bre mogosene botoseii au facut instructie cu voi de fiecare data, si tu spui ça daca nu-i bateti

Ia vezi ca iar esti prost si te faci de ras. 9 victorii Craiova, 9 victorii Botosani si 6 egaluri. Voi cum stati cu ei? Ghiocei? =))

flosud97
flosud97  •  26 Mai 2022, 20:53

Pai bre mogosene botoseii au facut instructie cu voi de fiecare data, si tu spui ça daca nu-i bateti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează