FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV-CONCORDIA 2-3

Reghecampf: "Noi nu avem puterea de a vorbi cu arbitrii! A fost o victorie meritată"

Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 21:10

Antrenorul Concordiei Chiajna, Laurenţiu Reghecampf, a comentat victoria echipei sale în deplasarea de la Braşov, scor 3-2.

Click AICI pentru a vedea cum s-a desfăşurat meciul în format text şi o galerie foto de la meci!

"A fost o victorie meritată, dar puteam să şi pierdem, să fim corecţi. Aveam nevoie de puncte, la fel ca şi ei. Cînd joci în deplasare, la 2-2 te aperi, dar noi nu am făcut asta, am presat pînă în ultima secundă.

Citeşte şi: VIDEO ŞI FOTO Două mari greşeli de arbitraj în defavoarea Braşovului la meciul cu Chiajna, scor 2-3!

N-ar trebui să analizăm arbitrajul pentru că a fost un meci frumos. Nu pot să spun dacă a fost ofsaid sau nu la golul doi. Noi nu avem puterea de a vorbi cu arbitrii, de a lua legătura cu ei, ne facem treaba pe teren şi asta e cel mai important.

Echipele cu care ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare au cîştigat şi ele puncte importante, aşa că aveam mare nevoie de victorie azi", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
flafy
flafy  •  10 Aprilie 2012, 11:13

ce tupeu are cacaciosul asta,putea sa zica si el ca au castigat cu noroc ca Brasovul a jucat mai bine si ca merge mai departe...dar el nu...el a meritat victoria, taranii pulii mele

rkvelez
rkvelez  •  10 Aprilie 2012, 09:52

echipa inventata peste noapte... a venit reghecampf si gata ati si invatat sa cumparati arbitrii, sa faceti blaturi si sa jucati la paruri... ati intrat sub aripa ocrotitoare a lui mitica... ramaneti voi in A daca va place asa mult si mai aduceti alte echipe de tara cum ar fi branesti, otopeni... ca echipele de traditie au fost retrogradate sau desfiintate...

rexrapidistul
rexrapidistul  •  10 Aprilie 2012, 09:41

O fi intamplare sau altceva ca la multe meciuri ale echipelor antrenate de Reghecampf au fost probleme de arbitraj, toate in favoarea echipei lui.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează