FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ripostă incredibilă a lui Tamaș: "Sînteți clone perfecte!" » Mesajul prin care fundașul îi scoate din sărite pe fanii Stelei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 00:55

După ce nu s-a prezentat la antrenamentul echipei de la Mogoşoaia, înainte de plecarea Stelei spre Severin în vederea meciului cu Pandurii Tg. Jiu, Gabriel Tamaş a fost dat afară din echipă de către Mirel Rădoi.

Marţi seară, Tamaş a şocat din nou şi a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care își bate joc de războiul dintre Steaua și MApN. "Mai bine să fiu eu cu mii şi mii de defecte, decît ca voi... clone perfecte..." este mesajul incredibil publicat de Tamaş.

mesaj tamas

După meciul cu Pandurii, Rădoi a anunţat despărţirea de Tamaş: "Pentru mine, disciplina e numărul unu, așa că Tamaş nu poate face parte din lotul nostru, nu putem să stricăm atmosfera din cauza unui jucător, indiferent cum îl cheamă. Cît timp voi fi aici, Gabi nu va mai continua la Steaua. Dacă nu vrea să facă parte din această familie minunată, drumul nostru cu el se încheie aici".

15 meciuria jucat Gabriel Tamaş pentru Steaua în toate competiţiile

Becali vrea 150.000 de euro pentru reziliere

Hotărîrea antrenorului nu e suficientă, deocamdată, pentru ca fotbalistul să se rupă definitiv de Steaua. Becali speră să primească înapoi o parte din cei 150.000 de euro pe care i-a plătit lui Tamaș acum jumătate de an, cînd l-a angajat. Suma i-a fost achitată ca primă la semnarea contractului.

Impresarul Florin Manea crede că-l poate lua gratis și că ar fi interesul clubului să accepte: "Căutăm alt club. Gabi nu vrea să rămînă la Steaua și să ia salariu în continuare, fără să joace".

"E posibil ca hotărîrea lui Rădoi să vină pe fondul mai multor episoade cu Tamaș pe care nu le cunoaștem. Sînt total de acord cu ce face! E la început de drum în meseria asta și trebuie să se impună"
Basarab Panduru, la DolceSport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (200)
1615709148708568
Amalia Banu  •  23 Iulie 2015, 10:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redshow
redshow  •  22 Iulie 2015, 23:54

REEEEESPPPEEECT Tamas !!!!!!!!!! Tamas este bolnav !!!! Tamas Este ***!!!!! Tamas a fost luat la Steaua siindu-se ca este bolnav *** ....si cu toate astea a fost dat afara de catre MARELE ANTRENOR CU11CLASE pentru ca este *** :)))))))))) Tamas a refuzat sa-si asocieze numele cu NewDinamo stiind ca insolventa lui Negoita nu are absolut nimic in comun cu FC Dinamo Bucuresti....... este un om demn de tot respectul !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  22 Iulie 2015, 20:48
Postat de whitemanblue pe 22 Iulie 2015, 20:08

Pentru ca sunt niste fani parveniti, ei nu cunosc istoria clubului, palmaresul, habar nu au cine e fundas stanga sau dreapta, sau cine a fost acum 7 ani, ei stiu ca steaua e numai una, habar nu au cand au castigat cupa campionilor, sunt niste pseudofani ***

Si torje stie ca steaua e numai una

Vezi toate comentariile (200)
Comentează