FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Risc maxim pentru FCSB înainea derby-ului cu Dinamo: 6 jucători importanți, în pericol

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2018 17:01

FCSB îi are suspendaţi pe Gnohere şi Alibec cu CFR, iar în perspectiva duelului cu Dinamo are în pericol nu mai puţin de 6 jucători, în frunte cu Budescu, Tănase şi Teixeira.

Pentru FCSB urmează o perioadă cu meciuri horror. CFR, Lazio, Dinamo, Lazio. Patru meciuri mari în decurs de numai 15 zile! Obiectivul principal e campionatul, iar meciul cu trupa lui Dan Petrescu e unul în care FCSB e la limită de a suporta daune majore în perspectiva marelui derby cu Dinamo, de pe 18 februarie!

În echipa lui Dică sunt nu mai puţin de 6 jucători la distanţă de un singur cartonaş galben de a fi suspendaţi împotriva lui Nemec şi compania. Lista cuprinde nume-cheie din primul "11" al steliştilor: Budescu, Tănase, Teixeira, Romario Benzar, Morais, Filip!

Budescu şi Florin Tănase au reuşit să producă în meciurile de Liga 1 25 de goluri. Budi are 6 goluri şi 6 pase decisive, Florin stă un pic mai bine: 9 goluri, 4 assisturi.

Şi în partida cu CFR, FCSB va avea de suportat suspendări ale unor fotbalişti foarte importanţi. Gnohere îşi va ispăşi a doua rundă din cele 3 încasate după ce l-a lovit pe Ţucudean în ultimul meci din 2017, deci el va sta pe margine şi cu Dinamo, iar Alibec a luat "galben" la Mediaş şi va privi din tribune meciul de sâmbătă, cu clujenii, de pe Arena Naţională.

În play-off se şterg

FCSB are mulţi jucători la limita suspendării, însă regula introdusă acum 2 ani o va avantaja în perspectiva play-off-ului.

La startul părţii a doua a campionatului toate cartonaşele galbene se vor şterge şi se va pleca de la zero. Dacă însă un fotbalist va primi un avertisment în ultima rundă şi va fi al 4-lea sau al 7-lea, atunci el va fi suspendat în prima etapă a play-off-ului, abia apoi i se vor anula cartonaşele.

La Dinamo e doar Nedelcearu

Trupa lui Miriuţă nu e în aceeaşi situaţie ca şi FCSB. Dinamo are numai 2 jucători la limita suspendării pentru derby-ul cu roş-albaştrii, Penedo şi Nedelcearu, însă portarul panamez a început ca rezervă în 2018.

În schimb, Nedelcearu a ajuns deja la 8 avertismente încasate şi a fost de două ori suspendat pe parcursul acestui sezon.

63 de cartonașe galbene
a încasat FCSB în primele 23 de etape, o medie de 2,7 avertismente pe meci

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Februarie 2018, 22:50

Acuma domnule Craitoiu dupa dumneavoastra care e mai important meci acum ? Cel cu CFR sau cel cu Dinamo?

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  06 Februarie 2018, 21:57
Postat de lapusneanul pe 06 Februarie 2018, 18:52

arestatul 123 , esti prea prost sa intelegi esenta comentariului respectiv....articolele sunt cu fcsb, nu cu steaua :)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  06 Februarie 2018, 21:06
Postat de lapusneanul pe 06 Februarie 2018, 18:52

arestatul 123 , esti prea prost sa intelegi esenta comentariului respectiv....articolele sunt cu fcsb, nu cu steaua :)

Si la cat de posedat esti in chestiunea asta cu FCSB, se vede clar ca faci parte din randul postacilor montati pe o singura directie...servici usor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează