FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Risto Radunovic le-a transmis muntenegrenilor ce urmează în carieră

Risto Radunovic (31 de ani), fundașul stânga de la FCSB, negociază cu FCSB prelungirea contractului / foto: @Raed Krishan (GSP)
Risto Radunovic (31 de ani), fundașul stânga de la FCSB, negociază cu FCSB prelungirea contractului / foto: @Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 11:30 / Actualizat joi, 02 mai 2024 11:32

Fundașul muntenegrean Risto Radunovic negociază în aceste zile cu FCSB prelungirea contractului, scadent în iarnă, dar nu este sigur că va semna. El este deschis și altor oportunități.

Deși contractul cu FCSB îi expiră la sfârșitul anului, Risto Radunovic anunța pe 17 martie că vrea să ia titlul cu roș-albaștrii și în vară să părăsească clubul.

Pițurcă îi strică planurile lui Becali » Avertismentul lansat la EURO GSP pentru fotbalistul dorit de FCSB: „Tras pe linie moartă după 3 meciuri!”
FCSB
Pițurcă îi strică planurile lui Becali » Avertismentul lansat la EURO GSP pentru fotbalistul dorit de FCSB: „Tras pe linie moartă după 3 meciuri!”

Între timp, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la noua campioană a României, s-a implicat personal și negociază cu reprezentanții apărătorului muntenegrean prelungirea acordului.

Risto Radunovic: „O să știm mai multe în următoarele 30 de zile”

Stadiul tratativelor? Într-un interviu acordat cotidianului Vijesti, din țara sa natală, Radunovic a lăsat toate opțiunile deschise. Inclusiv pe aceea de a se transfera la vară.

„În fotbal, totul este deschis și nu știi niciodată ce va aduce ziua de mâine, dar cel mai important este că am câștigat titlul și ne-am bucurat fanii. Este încă prea devreme să vorbesc despre viitorul meu, dacă rămân sau plec, dar cu siguranță o să știm mai multe în următoarele 30 de zile.

Știm cât de mare este Liga Campionilor, dar, în calitate de campioni ai unei țări avem șansa să jucăm în calificările Ligii Campionilor. Trebuie să se unească mulți factori, dar, cu întăriri bune, trebuie să avem încredere”, a declarat fundașul în vârstă de 31 de ani publicației amintite.

MM Stoica e ferm: „Ştiu că e jucătorul nostru până în decembrie, iar în vară nu va pleca”

MM Stoica, la rându-i, a venit și el cu detalii de la discuții. „Au început negocierile cu agentul lui. Acum suntem la distanţă destul de mare, sper să ne apropiem, dar să fie din ambele direcţii. Nu sunt nici optimist, nici pesimist. Ştiu că e jucătorul nostru până în decembrie, iar în vară nu va pleca.

Asta garantez, chiar dacă nu semnează prelungirea. Despre planul B nu pot discuta”, a afirmat MM la OrangeSport. În acest sezon, Risto Radunovic a jucat 38 de meciuri pentru FCSB, 34 dintre acestea în campionat. În total, are 135 de meciuri, 5 goluri și 14 pase decisive la noua campioană a României, unde evoluează din 2021.

VIDEO. Vlad Chiricheș se antrenează separat alături de Ovidiu Petre

Mai puteți citi:

Conducătorul lui Dinamo CONFIRMĂ „răscoala” românilor în vestiar: „Apoi să facă reproșuri!”

Pițurcă, exploziv la EURO GSP cu Florinel Coman: „Nu e în măsură să aleagă el unde să meargă!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  02 Mai 2024, 14:26

Risto Radunovic este cel mai bun fundas stanga din mamaLiga si cel mai profesionist fotbalist de pe la noi ... Pacat ca nu-l putem naturaliza, ca tare bun ne-ar mai fi fost la vara !? :(((

Vezi toate comentariile (1)
Comentează