FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Ronaldo Deaconu dezvăluie suma uluitoare pe care o are de primit de la Gaz Metan și lansează o provocare: „Dați-le drumul acum și renunț la toți banii”

Ronaldo Deaconu
Ronaldo Deaconu

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 13:28 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 14:35

Ronaldo Deaconu (24 de ani), fostul jucător de la Gaz Metan, a transmis un mesaj lămuritor în legătură cu problemele financiare de la clubul din Mediaș.

Deaconu a plecat de la Gaz Metan în această iarnă, din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul a semnat cu o echipă din China, dar nu i-a dezvăluit numele.

Ronaldo Deaconu a semnat cu noua echipă: „Gata, am plecat din România”
TRANSFER
Ronaldo Deaconu a semnat cu noua echipă: „Gata, am plecat din România”

Ronaldo Deaconu are de primit o sumă uluitoare de la Gaz Metan

Fotbalistul român a decis să ofere mai multe detalii despre situația de la Mediaș, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Situația la Gaz Metan e dramatică, din cauza lipsei de implicare a celor care au susținut clubul financiar. Practic, ei ne-au mințit și ne-au dat speranțe deșarte. Am trăit oricum o mare minciuna acolo, 20 de luni. Conducătorii spuneau mereu că sunt câteva sute de mii de euro datorie, iar acum aflăm că sunt aproximativ 3 milioane. Practic, eu i-am înțeles mereu și așa am ajuns la 110.000 de euro de luat, când eu am avut salariu 5.000”.

Ronaldo Deaconu: „Cel care a venit în vestiar și a mințit este domnul Gheorghe Roman, primarul orașului Mediaș”

„Eu le spun ceva celor care conduc din spate clubul: renunț la banii mei, dacă le dați colegilor hârtie să-și găsească echipă, caci e ultima zi. Nu le mai vindeți gogoși că îi lăsați sa-și depună memorii și nu o să vă apărați. E dreptul lor sa o facă, iar voi îi veți împiedica sa devina liberi la timp cât să nu își mai găsească echipe! Și îi veți forța să rămână până în vara!

Iar voi știți ca șeful din umbra al clubului a hotărât deja intrarea în faliment și vă minte ca veți reveni repede, când, de fapt, orice club ar mai înființa, în oraș, conform ultimelor reguli FIFA, va moșteni sportiv și financiar datoriile clubului falimentat. Și acum, sa fiu asumat, o să fac ceea ce spunea după meciul cu CFR maestrul Radu Paraschivescu. Adică, o să vorbesc cu subiect și predicat. Cel care a venit în vestiar și a mințit, a promis și ne-a păcălit, este dl Gheorghe Roman, Primarul orașului Mediaș.

Tot domnul Roman a dispus cheltuirea celor 700.000 € intrați anul acesta, în special la furnizorii și prestatorii de servicii de lângă club, nu la salariile fotbaliștilor. Îmi voi atrage critica unora pentru adevărul rostit și îmi pun și cruce la drepturile financiare, adică la doua treimi din banii pentru munca mea la această societate. Dar nu mai contează. N-o să mă schimbe acest fotbal din a fi definit și asumat ca om”, a mai scris Deaconu pe Facebook.

Ronaldo Deaconu: „Dați-le drumul acum și renunț la toți banii”

Mijlocașul ofensiv a anunțat că este dispus să renunțe la banii pe care îi are de primit, dar cu o condiție: jucătorii Gazului să fie lăsați să plece liberi de contract.

Răzvan Grădinaru, pregătit să renunțe la bani pentru a scăpa de la Mediaș: „Ne întreabă lumea prin oraș dacă mai rezistăm”
Gaz Metan - CFR 1-2
Răzvan Grădinaru, pregătit să renunțe la bani pentru a scăpa de la Mediaș: „Ne întreabă lumea prin oraș dacă mai rezistăm”

„Vă bateți joc de colegii mei și de mine și nu le spuneți ca ați hotărât clar falimentul clubului. Și dumneavoastră, domnule primar, ați condus clubul în ultimii doi ani. Acum a devenit o castană încinsă și vă delimitați de ea, prostind acești suporteri minunați ai Gazului că alții sunt de vină și că faceți altă echipa să revină în Liga 1.

Le-ați îndreptat furia spre un jucător care a realizat 36 de goluri si pase de gol într-un an jumate, adică eu, Ronaldo Deaconu, dar n-am făcut-o pentru dumneavoastră, că nici nu va pricepeți la fotbal, ci pentru oraș și suporterii Gazului. În rest, despre Romgaz numai de bine, că dânșii indirect ajută Dinamo prin neonorarea promisiunilor.

59de meciuri a jucat Ronaldo Deaconu pentru Gaz Metan Mediaș.

Ieri, oameni din conducerea clubului, subordonații dumneavoastră fideli, au spus colegilor mei ca n-o să-mi văd banii niciodată, să stea liniștiți. Colegii mei sunt camarazi adevărați și sunt neliniștiți din cauza minciunilor voastre de doi ani și a lașității de care dați dovadă, nu sunt neliniștiți din cauza mea. Dați-le drumul acum și eu renunț la toți banii!

În rest, vă urez multa sănătate, Binecuvântare și mai ales mult noroc să nu-l supărați pe domnul Vali Iordănescu, că vă aduce dânsul aminte de tot ce ați făcut acolo și cum s-a ajuns în situația aceasta. La ce am auzit de la colegi, mă gândeam sa vă transmit și niște bipuri, dar n-o fac, deoarece bipurile înseamnă dragoste, e adevărat că dragoste mai mult fizică. Nu meritați nici măcar asta, cei care ați distrus Gazul”, a mai spus Ronaldo Deaconu.

Citește și:

Dinamo vrea să profite de situația de la Gaz Metan: are pe listă 4 jucători » Și Rapid a intrat pe fir

Jucătorii lui Gaz Metan s-au săturat! Cum vor să devină mai repede liberi de contract

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
andrei.mihai
andrei.mihai  •  15 Februarie 2022, 11:02

Un sportiv talentat si cu caracter frumos, prins intr-un joc de culise care distruge performanta din sport. Capul sus, Ronaldo! Fii tare si concentrat pe forma sportiva. In curand sunt convins ca ne vei bucura din nou, cu evolutiile tale, la o echipa unde vei fi tratat cu profesionalism.

dreamstrike
dreamstrike  •  14 Februarie 2022, 23:52
Postat de amadeus2021 pe 14 Februarie 2022, 15:58

*** nu mai aveți pic de rușine și de decență? Vă majorează Dinamo facturile la gaze?! GMM trăiește din aceste furaciunivpe seama românilor, așa că aveți puțină decență și nu mai scrieti toate aiurelile!

pai chiar aia este bah prostule,ca nu traieste. daca traia acum voi erati retrogradati de mult.

snooker
snooker  •  14 Februarie 2022, 20:11
Postat de mzm1 pe 14 Februarie 2022, 18:38

Totul pentru salvarea lui Dinamo, care e la a 3-a insolvență in ultimii 10 ani! Toți pun umărul (legal sau nu!) la scăparea de retrogradare si de faliment a echipei fostei securități comuniste: FRF, Liga, Fiscul, guvernul Romaniei, inclusiv Romgaz si primaria Medias, care iși distrug propria echipă pentru salvarea lui Dinamo , cea mai slabă si cea mai amărâtă echipă din ultimii ani. UTA le-a dat un punct *** (ca si in tur!). După ce etapa trecută la Cluj arădenii a făcut joc egal cu CFR, acasă, la Arad, jucătorii au uitat brusc tot fotbalul si... „nu au putut bate” cea mai slabă echipă a campionatului (care juca in 9 oameni!!!), pe care a invins-o si Clinceni. După jocul GAZ METAN-CFR (1-2), in care Gazul a jucat excepțional, putea chiar câștiga, „salvatorii” lui Dinamo au intrat in panică, in perspectiva meciului Dinamo-Gaz, care se putea termina cu un dezastru pentru echipa bucureșteană! Așa că... out GAZUL!! Dinamo a fost in situația Gazului (neplata cronică a jucătorilor) de zeci de ori si nu a fost depunctată niciodată!!... Si, după toate aceste mânării, mai putem vorbi de redresarea fotbalului nostru?

Suferinta ta da bucurii nemarginite tuturor dinamovistilor!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează