FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB

Mihai Rotaru vrea victoria în derby-ul cu FCSB: „Trebuie să murim pe teren, să arătăm că avem cel mai bun lot din România”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 12:34 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 13:20

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a comentat derby-ul cu FCSB, care se va juca duminică seară. Meciul începe la ora 20:00 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

În meciul tur FCSB s-a impus în fața Universității Craiova pe Arena Națională cu scorul de 3-0.

Gigi Becali, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB
Gigi Becali, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă orice, dar de titlu nu îmi mai fac probleme”

Mihai Rotaru: „Trebuie să murim pe teren, să arătăm că avem cel mai bun lot din România”

„Noi am făcut o analiză acuma, ce facem. Și avem un plan pentru ceea ce va urma pe termen scurt. Pentru că acuma noi avem meciul cu FCSB. Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm.

Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt. 

Petev nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Sorin Cârțu a prefațat derby-ul cu FCSB: „Aș vrea să câștigăm, dar e greu”

Într-un interviu pentru GSP.ro Sorin Cârțu a prefațat derby-ul cu FCSB de pe „Ion Oblemenco”: „Nu ma pricep la pronosticuri. Aș vrea să câștigăm, dar e greu. De fapt, toate meciurile din toate timpurile au fost grele și speciale între noi și ei, indiferent că s-au numit Steaua sau FCSB.

Aștept altceva de la echipa Craiovei decât a jucat cu Petrolul, cu Iașiul, cu Farul. Cu echipa lui Hagi puteam câștiga. Am avut ocazii destule, am avut momente, dar le-am ratat. Am interpretat prost multe faze.

Să te expui cu fundașii centrali, cu linia destul de sus, a fost sinucidere curată... Îl ai pe Munteanu, adversar, la Farul, și te expui în fața lui cu fundași lenți?! Maldonado și Silva sunt unul mai lent ca altul. A fost o partitură interpretată greșit.

Ce trebuie să jucăm duminică pentru a avea șanse la victorie? Să jucăm ceva diferit față de meciul cu Farul. Vreau o Craiovă conectată la importanța meciului”.

VIDEO. Match Preview Universitatea Craiova - FCSB

Vezi și alte știri:

„Acest clovn care conduce o federație și vorbește zilnic” » Ceferin, interviu în The Guardian, cu aluzii la adresa lui Răzvan Burleanu
UEFA
„Acest clovn care conduce o federație și vorbește zilnic” » Ceferin, interviu în The Guardian, cu aluzii la adresa lui Răzvan Burleanu
George Pușcaș, cel mai slab de pe teren » Făcut praf în Italia: „Complet dispărut”
BARI
George Pușcaș, cel mai slab de pe teren » Făcut praf în Italia: „Complet dispărut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
silviu74
silviu74  •  28 Ianuarie 2024, 19:52

Bine mă că acum câțiva ani ati folosit acasă juniorii in meciul cu Viitorul și le-ați băgat primul titlu în buzunar, atunci nu trebuia să muriți pe teren ???

nea_marin
nea_marin  •  28 Ianuarie 2024, 17:53

Lasa Mieita CA iarasi iti canta GG AIA cu Rusinicaa, na,na,na

adidi
adidi  •  28 Ianuarie 2024, 17:45

Craiova are intr adevar un lot bun,de locul 8 in clasament,dar cam atat,Rotaru,toti vrem ca jucatorii sa moara pe teren,dar obosesc repede dupa 20 de minute,daca ii pui sa alerge ca *** de la inceput ,in min 15 vor fi deja terminati si vor lua goluri dupa goluri,lasa sa pierdem cu onoare 1-3 si nu baga presiunea pe ei sa castige ca se va termina 0-5

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează