FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - VIITORUL 0-2

Ruben de la Barrera, fericit după victoria cu ilfovenii: „Să nu uităm că FCSB a pierdut pe acest stadion” + Recția lui Teja

Ruben de la Barrera +20   FOTO
Ruben de la Barrera

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 20:47 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 21:09

FC Volunatri a fost învinsă de Viitorul, scor 0-2, și ratat șansa de a trece pe poziția a treia a clasamentului Ligii 1. Ruben de la Barrera (35 de ani) a fost mulțumit de rezultatul obținut de elevii săi și crede că abia acum se văd rezulatele muncii sale, de la instalarea la echipa constănțeană și până acum.

După meci, Ruben de la Barrera s-a arătat mulțumit de jocul echipei și a făcut o comparație cu FCSB, învinsă de Voluntari pe același stadion, în urmă cu o lună. „Ultimele 3 meciuri au fost bune, au confirmat lucrurile pe care le-am spus la începutul campionatului. Să nu uităm că FCSB a pierdut pe acest stadion. Cu timpul, sunt convins că jocul nostru o să evolueze și o să putem concura cu orice echipă din Liga 1. Acest meci nu este despre mine, e despre jucători și îi felicit. 

M-am adaptat aici, fotbalul este la fel peste tot, clar că există anumite diferențe, unele detalii. Îmi plac echipele și jucătorii din România. Nu vreau să vorbesc despre play-off, despre ce poate fi în primăvară, nimic altceva nu contează, decât meciul următor”, a declarat spaniolul la Look Sport.

Întrebat despre schimbarea lui Gabriel Iancu din minutul 61 al meciului, antrenorul constănțenilor a spus că „are doar o durere, de asta a părăsit terenul”, nefiind vorba de o accidentare gravă.

Teja, supărat după al treilea eșec din campionat

Mihai Teja, antrenorul celor de la Voluntari, s-a arătat dezamăgit de rezultat și nu i s-a părut că jocul echipei ar fi fost sub prestația oaspeților: „Eu cred că niciodată nu trebuia să pierdem azi. Am făcut un meci bun, îi felicit pe băieți, au alergat, meciul a avut o intensitate bună. De pe margine eu așa am văzut, ne-am ridicat la același nivel, dacă nu chiar peste. Noi ne-am bătut singuri, am făcut o eroare, dar se întâmplă, eu sunt mulțumit de efortul depus, de atitudinea avută. Am jucat cu o echipă foarte bună, cu jucători la echipele naționale. Sunt jucători tineri, la care sunt primele meciuri în Liga 1. Numai experiență îi maturizează”.

Tehnicianul consideră că echipa sa mai are nevoie de întăriri, jucători aduși în această vară nefiind pregătiți încă pentru duelurile din primul eșalon: „Ne-ar trebui și nouă vreo 2-3 jucători, să avem o bancă, să putem face schimbări. Au venit câțiva, dar sunt nepregătiți, cred că vor fi gata prin februarie. N-au jucat de vreo 6-7 luni, a fost și această pandemie. Sunt de perspectivă, am încercat să vedem de la iarnă. Am vrut să-l luăm și noi pe Ely Fernandes, dar nu s-a putut, l-a luat Viitorul”.

Voluntari - Viitorul FOTO: Raed Krishan
Voluntari - Viitorul FOTO: Raed Krishan
Voluntari - Viitorul FOTO: Raed Krishan
Voluntari - Viitorul FOTO: Raed Krishan
Voluntari - Viitorul FOTO: Raed Krishan
+16 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

VIDEO Raul Rusescu, prezentat la Academica Clinceni » Gata să debuteze împotriva lui FCSB

Presiune pe Cosmin Contra: „Dinamo are buget pentru titlu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close