FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-a decis! Răspunsul Iașiului pentru oferta de la Craiova! Anunțul la care nu se aștepta nimeni

Articol de , - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 15:56

Craiova are mare nevoie de un om de gol, dar pe Andrei Cristea, aflat printre țintele sale, nu-l va putea clinti de la Iași. Sau cel puțin așa pretinde președintele executiv al clubului moldav, Adrian Ambrosie:

"Am primit o ofertă oficială de la Craiova pentru el, în această dimineață, dar nu-i dăm drumul. E simbolul echipei. Îi vom prelungi contractul cu un an, până-n 2020, și apoi intenționăm să-i oferim un post în cadrul grupării noastre, antrenor sau o funcție în conducere".

Cristea, 34 de ani, a jucat prima oară în tricoul lui Poli în returul stagiunii 2007-2008, sub formă de împrumut, de la Poli Timișoara, pentru ca apoi să revină în Copou pentru returul ediției 2008-2009, împrumutat de data aceasta de Dinamo.

Iar din februarie 2016, când a venit liber de contract de la Martina Franca (Italia), e punct fix în atacul alb-albaștrilor. Și cel mai prolific fotbalist din Liga 1 aflat în activitate, cu 94 de reușite și 35 de assisturi.

"E un jucător prea important pentru echipă ca să ne lipsim de el. Am vorbit cu toții și ne-am pus de acord să rămână la Iași" Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

6.000 de euro unar, cu tot cu bonusuri, e salariul lui Andrei Cristea la Poli Iași

8.000 de eurolunar, fără bonusuri, e salariul oferit de olteni atacantului de 34 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează