FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PETROLUL, AZI, ORA 18:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

S-au bătut frăţeşte » Statistica echilibrată între Răzvan Lucescu şi Marius Şumudică

În ultimii ani, relațiile dintre Șumudică și Lucescu jr. sînt de respect reciprov, dar destul de reci
În ultimii ani, relațiile dintre Șumudică și Lucescu jr. sînt de respect reciprov, dar destul de reci

Articol de , - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:51

Şumi şi Răzvan, crescuţi de acelaşi maestru, Il Luce, şi-au făcut probleme unul altuia din postura de antrenori.

Două simboluri ale Rapidului se duelează în această seară la Chiajna, tehnicienii Marius Şumudică, respectiv Răzvan Lucescu. Amîndoi influenţaţi de stilul lui Mircea Lucescu.

Iar confruntarea are istoricul ei: în ediţia 2011/'12, chiar după ce-a fost învins de Răzvan, atunci pe banca giuleştenilor, Şumi şi-a dat demisia de la Astra!

Tot în acel sezon, Braşovul pregătit de Marius a învins Rapidul lui Lucescu junior, ultima înfrîngere suferită de acesta în Liga 1! După acel insucces din etapa a 23-a au urmat 6 victorii şi 5 remize în acea ediţie, plus remiza cu Astra, de duminica trecută.

Egalitate perfectă
Fiecare are cîte o victorie împotriva celuilalt, în duelurile ca "principali" în Liga 1, şi-o remiză în cea secundă. Egalitatea se păstrează şi-n confruntările fiecăruia împotriva clubului advers de sîmbătă.

Lucescu are două meciuri contra Chiajnei, o victorie şi un eşec, acelaşi palmares îl are şi Şumudică împotriva Petrolului.

2 victorii are Petrolul în confruntările directe cu Concordia. Alte două meciuri s-au încheiat la egalitate, iar ilfovenii au o singură victorie, cu Reghe antrenor, în mai 2012, 4-3 pe "Ilie Oană"

0 victorii are Concordia, gazdă, cu "lupii". Ilfovenii au o remiză, Petrolul are o victorie

Cifrele duelului
- Petrolul e echipa cu cele mai multe meciuri fără gol primit, 11
- Chiajna a înregistrat 8 partide fără gol încasat
- Ploieştenii au marcat în 19 din cele 23 de runde, ilfovenii au înscris în 17
- "Lupii" au o singură înfrîngere în ultimele 40 de meciuri din Liga 1, la Mediaş. S-au adunat 21 de victorii, 18 remize şi acel eşec
- Pe teren propriu, Concordia a scos doar un punct din ultimele 4 meciuri, cu U Cluj
- Prahovenii au obţinut doar o victorie în 2014, acasă, cu Oţelul (2-0). În rest, trei remize, Braşov, Ceahlăul şi Astra, primele două în deplasare
- Pe teren advers, "găzarii" au doar două victorii în ultimele deplasări, la Botoşani şi la Tîrgu Jiu, interval în care au mai înregistrat 5 remize şi un eşec
- Chiajna a oprit runda trecută, victorie la Tîrgu Jiu, o serie de 7 meciuri consecutive fără victorie

610020-chiajna-petrolul.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează