FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-au prins și suporterii dinamoviști: „E ca-n Dallas! J.R. și «săptămâna viitoare»!”

JR Ewing și Ionuț Negoiță :D
JR Ewing și Ionuț Negoiță :D

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2020 22:53

Dinamo a ținut capul de afiș în pandemia de coronavirus, cu multitudinea de investitori, în special străini, care "vor" să preia clubul din Ștefan cel Mare. 

Aceasta după ce mai multe națiuni au avut reprezentanți care doreau să cumpere pachetul de acțiuni de la Ionuț Negoiță. "Eu nu mai cred, până nu văd că se întâmplă ceva concret. Sunt ca Toma necredinciosul. Am făcut toate favorurile celor care ar vrea să preia Dinamo. În afara de mama, le-am oferit tot ceea ce au vrut", afirma Ionuț Negoiță zilele trecute în Gazeta Sporturilor.

În ultimele ore a apărut o altă informație, cum că spaniolul Juan Jose Morel Marin ar vrea sau ar putea aduce investitori care să ia Dinamo de la Negoiță. Aceasta după discuțiile cu Herminio Menendez, după discuțiile cu șeici, cu greci, cu ucraineni, cu români, cu candidați la președenția României etc. În urmă cu aproape două săptămâni, Asociația "Dinamoviști pentru Dinamo" a negociat cu reprezentanții lui Ionuț Negoiță preluarea pachetului de 82 la sută din acțiuni. Nicio finalizare. Părțile au rămas în discuții. ADPD a luat în această seară atitudine vizavi de toate discuțiile care se învârt în jurul clubului și-a reacționat printr-un mesaj pe pagina personală de Facebook.

"Despre "muntele" Negoiță și "jocul de glezne" în repaus......

Un nou episod al vânzării clubului nostru tocmai a început.
Așa cum ne-a obișnuit personajul principal J.R. (Jupânul de la Rin), tratativele se poartă tot în presă. Episod nou, dar întocmai ca în serialul "Dallas", aceeași veche poveste.

"Săptămâna viitoare" a devenit, în urechile suporterului dinamovist, acel perpetuu "New Dinamo" dătător de scârbă și de silă.Întocmai ca J.R. (cel interpretat de Larry Hagman), "jereu'" nostru este un personaj care nu-ți poate fi indiferent.Dinamovistul nu-l suportă, dar tot dinamovistul îi acordă - de neînțeles - credit. O face participând la acest "joc de glezne" în repaus, plătind datoriile clubului, datorii "făcute" intra-grup. Dar și plătind ceea ce este de datoria patronului, adică salariile jucătorilor. Dacă nici asta nu-i afacere...

Cei obișnuiți cu drumețiile pe munte au o vorbă pentru cei, încă, neinițiați în tainele mersului pe munte: după dealul acela, ajungem la destinație! Întocmai ca "săptămâna viitoare", singura constantă în tot acest serial al vânzării clubului nostru, a rămas dorința dinamovistului de a vedea clubul condus în mod profesionist. Dorință exprimată încă de la început, în clar, în mod transparent și neschimbat de către Asociația Dinamoviști pentru Dinamo.

Astfel, dacă nici aceste negocieri nu vor avea rezultatul dorit de dinamoviști, Asociația Dinamoviști pentru Dinamo își reafirmă poziția și dorința de a cumpăra pachetul de acțiuni deținut de acționarul majoritar al clubului nostru. Totul pentru Dinamo!", au scris suporterii pe internet.

Despre "muntele" Negoiță și "jocul de glezne" în repaus......,. Un nou episod al vânzării clubului nostru tocmai a...

Posted by Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo on Saturday, 2 May 2020

Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo

Giovanni Becali îi pune la zid pe antrenorii lui Dinamo: „Vedeți unde sunt ei acum și unde este Reghecampf” + reproș direct pentru Florin Bratu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
223102608702428
Serge Sand  •  03 Mai 2020, 08:58

"Săptămâna viitoare" este sloganul guvernului pe care îl ***. Nu mai scrieți mă de *** de la Rin! De ce scrieți?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  03 Mai 2020, 01:57

Nu poate exista comparatie intre o Negoita mica si un caracter Tv numit JR Ewing. Diferenta este totala: Unul si destept, priceput, care stie sa faca bani si sa-si apere interesele. Altul e doar un prost, un impostor care a impumutat niste bani de la stat si de la fratele sa-si faca hotel langa o groapa de gunoi si a crezut ca poate face o afacere imobiliara cu Complexul Ministerului de Interne din mijlocul Capitalei.

nicu.rares
nicu.rares  •  03 Mai 2020, 00:55
Postat de mihai.rapidistu.fcrb pe 03 Mai 2020, 00:50

Hai cu falimentu la jahhvre33.

Adica acolo unde a fost la Chrapidd ?? Nu multumim, v-am vazut pe voi si nu vrem sa fim ca voi, echipa mica ce sunteti, 3 titluri, de cartier :)) v ati crezut si voi odata superiori in 2006 si va stins steaua lampele :)))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează