FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sânmărtean vorbește despre "Téjà vu": "Eu l-aș fi văzut și pe Alexa antrenor la FCSB. Sper ca Mihai să n-o pățească"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 14:41

Lucian Sânmărtean, fotbalist retras din activitate și actual manager sportiv al loturilor naționale de juniori ale României, a comentat numirea lui Mihai Teja la cârma celor de la FCSB.

"Mi-a plăcut foarte mult de Mihai Teja, este foarte bine pregătit și cred că vom vedea schimbări foarte multe în jocul echipei. Îi urez succes, este un tip profesionist, inteligent, care știe să gestioneze toată situația de la FCSB.

Mi-aș dori să poată pune în practică toată filosofia lui de antrenor și să aibă rezultate bune și un joc plăcut. Îmi place alegerea lui Teja, care cred că este una potrivită, dar eu îl vedeam acolo și pe Dan Alexa, pentru că este un antrenor tânăr și foarte bine pregătit.

Dacă facem o glumă, sper doar să nu fie «Téjà vu». Sper să n-o pățească repede... Deși uite că Dică a rămas extrem de mult pe bancă și e unul dintre cei mai longevivi antrenori din Liga 1. Bănuiesc că a făcut și lucruri foarte bune. Cred că Teja este un om educat, inteligent, foarte bine pregătit profesional, apreciat pe unde a fost, iar aici va avea posibilitatea să aibă și un grup foarte bun, cred că și echipa îl va ajuta să reușească", a spus Lucian Sânmărtean la Pro X.

1 an și jumătatea stat Nicolae Dică la cârma FCSB

Citește și:

Mihai Teja a fost prezentat la FCSB » Ce termen i-a impus Becali noului antrenor "Atunci tragem linie"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează